FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN, AZI, 21:45, TVR, GSP.RO

România - Kazahstan » Marea dilemă a lui Contra pentru diseară: cum arată echipa probabilă. Un stelist s-a făcut de râs la ultimul antrenament!

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2017 10:08

România şi Kazahstan se vor duela azi, de la ora 21:45, într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Partida este liveTEXT pe GSP.RO şi în direct pe TVR 1.

Gicu Grozav sau Alex Ioniță II? Aceasta ar fi ultima dilemă a lui Contra înaintea debutului pe banca naționalei. ”Guriță” pornește la drum pe terenul pe care a făcut istorie la Ploiești.

A venit și ziua debutului lui Contra pe banca naționalei! Pe terenul de la Ploiești, unde "Guriță" a scris istorie pentru Petrolul, începe o nouă aventură, împotriva Kazahstanului, "lanterna" grupei din preliminariile CM 2018. Iar ultimele patru zile au fost, probabil, printre cele mai intense din viața noului selecționer: cum să rupă repede blestemul din "era Daum", cum să-i primească pe jucători și să le transmită repede spiritul său agresiv, cum să facă față primului val de contestări.

Pintilii - Stanciu în fața apărării

Și, bineînțeles, cum să-și pună la încercare inspirația pentru formula de la partida de debut. Cu trei accidentări căzute abrupt peste "dubla" cu Kazahstan și Danemarca, Bicfalvi, Stancu și Latovlevici, Contra a verificat diferite variante la antrenamentele de la Mogoșoaia. Iar la ședința de pregătire de ieri, cea oficială, a ajuns la un "11" aproape de ceea ce vom vedea diseară pe "Ilie Oană".

Va fi, probabil, un cuplu Pintilii - Stanciu în fața defensivei, în timp ce pentru linia de trei din spatele lui Andone mai e încă loc de permutări. A monitorizat ieri o versiune cu Chipciu - Budescu - Grozav, dar în locul ultimului e posibil să apară Al. Ioniță II, unul dintre jucătorii-pariu din partea lui Contra.

Click pe foto pentru a mări

Bălașa, horror la loviturile libere

"Guriță" a ținut doar circa un ceas antrenamentul oficial, a cerut un joc de pase rapid și mișcare continuă a blocului funcțional pe ambele faze, căutând să obțină o echipă compactă, capabilă să se dezvolte rapid pe ofensivă.

A încheiat apoi ședința de pregătire cu o serie de lovituri libere, la care, spun martori oculari, stelistul Mihai Bălașa s-a făcut de bășcălie: a trimis în mod repetat mingi peste plasa de câțiva metri din spatele porții!

"Sunt diferenţe mari între o echipă de club şi ce reprezintă naţionala. A trebuit să văd cine a jucat în ultimele meciuri. Nu e uşor, la echipa naţională aceste idei strânse de-a lungul unui an trebuie puse în practică în două antrenamente"
Cosmin Contra, selecționer România

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (20)
gigi_becali_7
gigi_becali_7  •  05 Octombrie 2017, 17:05
Postat de sibelius pe 05 Octombrie 2017, 15:20

L-am vazut in ultimele doua meciuri. Adica a fost si el l-a numar.

Adica Baluta a dat doua centrari de gol... numai tu nu ai vazut .... la ce TV te uiti tu ?? :)))

gigi_becali_7
gigi_becali_7  •  05 Octombrie 2017, 17:04
Postat de iosif._vs pe 05 Octombrie 2017, 15:46

Motoreta cu aripi era senzationala in echipa clonata si ar trebui incercata la nationala meci de meci.

Nu are loc din cauza lui Steliano Filip, jucator care a ratat transferul in rusia pentru ca suma de transfer de 45.000 de euro a fost considerata prea mare :))))))

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  05 Octombrie 2017, 15:51

Bai jspistilor,acel stelist, Bălașa,a dat gol când trebuia,la Plzen...Am fost pe stadion,bucurie mare....Acum poate să le dea pe toate în plopi....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează