FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA 0-3

ROMÂNIA - OLANDA 0-3 // Gafa lui Mutu din dorința de a-l lăuda pe Contra: "Nu știu dacă și alții au mai făcut asta" » Pe cine a uitat "Briliantul"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 23:16

România a piedut amicalul cu Olanda, 0-3, într-o partidă amicală disputată pe Arena Națională. 

După această înfrângere, Adrian Mutu, managerul sportiv al FRF, a anunțat reconstrucția naționalei și a făcut o gafă mare, din dorința de a-l lăuda pe Cosmin Contra.

"Victoria e clară. Da, Olanda a fost mai bună, dar diferența nu e așa mare. Acum știm de unde trebuie să plecăm. Cosmin a avut curaj să bage toți jucătorii, ceea ce nu au facut alții. A încercat să lucreze cu toți jucătorii convocați. Nu știu dacă și alții au mai făcut asta. Nu vreau să intru în polemici. Suntem pe un drum bun.  Viitorul sună bine. 

România e o echipă la un nivel mediu. Vrem să facem reconstrucție, cu cât mai mulți jucători tineri. Vrem să dăm o ambiție de a juca sub tricolor. E un proces lung. Cosmin va face schimbări mari și vrea să aducă tot mai mulți tineri. 

Calificarea la EURO e obiectivul nostru. Pentru a ajunge la 2020 avem nevoie de eo echipă. Că să avem echipă, trebuie să trecem și prin aceste înfrângeri. Să vedem unde suntem. E un duș rece binevenit. Avem mult de muncit și mult de tras.  Trebuie să învățăm din acest meci și să începem reconstrcuția naționalei", a spus Mutu la Pro X.

Totuși, managerul sportiv al FRF a uitat de Bancu și Băluță, jucătorii lui CSU Craiova. Cei doi, unii dintre cei mai buni din Liga 1, nu au jucat niciun minut în meciurile cu Turcia și Olanda. Gică Popescu, fost internațional, l-a criticat pe Contra din această cauză. (Detalii aici)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
485809194904413
Costel Tudor  •  15 Noiembrie 2017, 12:07

Dlor.sunteti f. pretentiosi , ce puteti sa-i cereti lui Mutu ca de altfel si lui Contra ? A-ti uitat episoadele cu cocaina si cu "dna. Profesoara " Andrisan ? Vorba dlui. de mai sus , Claudiu Raducanu este academician !!!

risc_mix
risc_mix  •  15 Noiembrie 2017, 11:07

Sigur, diferența nu a fost așa de mare? Că de-abia, de-abia ne-au bătut ăia cu 3-0? Pentru o minte tulbure, tot nu înseamnă tot, 100%=80%.Pe lângă mutu, Claudiu Răducanu era academician

stoichkov8
stoichkov8  •  15 Noiembrie 2017, 11:00

"reconstuctie" de cind tot auzim vrajeala asta. Ce reconstructie cind joci tot cu chiri, moti, hoban, bicfalvi si restul de meseriasi. Slab joc, vb de attitudine dar de unde...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează