FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA 0-3

ROMÂNIA - OLANDA 0-3 // Gică Popescu, atacuri dure la Cosmin Contra: "Nu mai ești la Dinamo! De ce nu i-ai băgat pe acești jucători?"

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 22:59

După meciul amical pierdut de România cu 0-3 în faţa Olandei, Gică Popescu i-a atras atenţia lui Cosmin Contra că nu s-a bazat absolut deloc pe jucătorii celor de la CS U Craiova.

Fundaşul Nicuşor Bancu şi mijlocaşul Alexandru Băluţă sunt craiovenii pe care Contra i-a convocat pentru "dubla" amicală cu Turcia şi Olanda, însă nu s-a bazat pe niciunul dintre cei doi în partidele de pregătire.

"Băluţă este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul nostru. Singurii jucători pe care nu i-a folosit în ambele meciuri sunt cei ai Craiovei. Cosmin Contra trebuie să inţeleagă că nu mai este antrenorul lui Dinamo, este antrenorul naţionalei.

De ce-i convoci atunci? L-ai convocat pe Hanca, după un scandal. După un astfel de episod, nu poţi să convoci un jucător", a spus Gică Popescu la TV Digi Sport.

România a câştigat amicalul contra Turciei cu 2-0, în timp ce meciul cu Olanda de pe Arena Naţională a fost pierdut cu 0-3.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (93)
alin_sav
alin_sav  •  25 Noiembrie 2017, 21:23
Postat de Florin Balan pe 15 Noiembrie 2017, 15:27

Asa suntem noi romanii dupa un esec dam vina pe x pe y si venim cu presupusul ca ala e betiv,ca ala e omul lui Becali,ca trebuiau bagati Baluta si Bancu etc.Daca e sa o luam dupa ultimul amical cu Slavia Praga,au fost depasiti fara drept de apel,asa a fost si aseara.

Florin Balan, nu au jucat cu Slavia pentru ca au fost chemati la nationala si asta impreuna cu accidentarea lui Zlatinski au contat si ele intr-o masura la rezultatul cu Slavia Praga insa iti pare normal sa chemi jucatori pentru doua meciuri amicale si sa nu-i joci absolut nici un minut in conditiile in care Baluta a dat golul victoriei cu Chile in timp spre comparatie ce Hanca joaca la categoria bauturi "grele" si nu a reusit nimic notabil nici la Dinamo? Si nu e ciudat ca ambii chemati si ramasi pe banca (si singurii) sunt de la Craiova care a batut-o pe Dinamo cu Contra pe banca in 10 in Cupa sau a marcat in ultimul minut spre exasperarea lui Contra?Nu stiu ce ar fi fost cu ei pe teren, posibil acelasi rezultat dar asa mai bine nu-i mai chemi, semana cu o razbunare iar Contra e antrenoul nationalei Romaniei deci trebuie sa respecte toate cluburile in egala masura iar Craiova a dat niste jucatori exponentiali iar public este cel mai impatimit, ar trebui sa trateze cu mai mult respect orasul si echipa de-acolo. In rest sunt de acord ca se cauta usor si foarte aiurea vinovatii la noi. Suntem latini si balcanici, cea mai ciudata combinatie, ne aprindem si ne stingem la fel de repede :)

928854273813332
Ion Elisei  •  15 Noiembrie 2017, 20:27

Gica Popescu are dreptate , Cosmin Contra este un antrenor CIUBUCAR , nu va face nimic la nationala !

mosvasile
mosvasile  •  15 Noiembrie 2017, 15:45

Gheorghe Popescu?Mare jucator,zero caracter! Inca de cand era jucator,avea tupeul "sa faca"echipa in locul antrenorului-ne amintim de conflictul cu Viorel Moldovan ! Apoi ...cunoscutele legaturi cu clanul Becali! Iata-l ca si acum,are pretentia sa "faca"echipa in locul antrenorului!Adica Baluta nu a avut loc in echipa din cauza lui Hanca sau din cauza lui... Tanase si alti vreo sapte fcsb-isti?Dar el, se ia de Dinamo pentru ca... de Dinamo e voie sa te ei!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează