FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 5-1

România s-a distrat cu Georgia » Cum s-au descurcat "tricolorii" și cine a demonstrat că merită să fie titular la EURO

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2016 11:06

România a învins Georgia, 5-1, în ultimul meci amical înaintea începerii EURO 2016.

"Tricolorii" au făcut un meci bun, profitând și de greșelile făcute de adversari. Elevii lui Iordănescu au controlat partida și au arătat o formă bună cu o săptămână înainte de EURO 2016.

Cei mai buni jucători ai României au fost Nicolae Stanciu și Adi Popa, care au primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor. În plus, Raț, Pintilii, Keșeru, Chipciu, Stancu și Torje s-au făcut și ei remarcați, fiind notați cu 7.

Cel mai slab jucător al României a fost fundașul Cosmin Moți. Acesta și-a marcat în proprie poartă și a primit nota 5.

 note

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
939271716140965
Manu Ion  •  04 Iunie 2016, 14:40

Ne întoarcem din Franța cu zero puncte .

bigdeal
bigdeal  •  04 Iunie 2016, 14:17

Când pierdem, pierdem ca suntem slabi, când câștigam, câștigam ca aranjam meciuri, sau "ăilalți" sunt slabi, sau nu-si dau interesul,etc. Mentalitate tipic românească.daca un produs e bun, sigur e made in strainezia, daca e de proasta calitate, romanii l-au facut

1014185818648695
Cristian Valentino  •  04 Iunie 2016, 14:03

stau si ma uit la voi...la comentariile vostre...oare voi sunte ti romani?va mai sactiface ceva?pentru cluburile care le avec si investitiile care se fac la noi in fotbal ar trebuii sa fi ti cel putin fericiti ca romania s a calificat la un asemenea turneu....unde alte nationale nu au facuto....ma intreb pt e *** va m ai uitati la fotbal daca nici cand castiga ori cand se califica la un turnes final nu va mai place...si tu ***"blatist49"vad ca itu place sa iti citesti comentarile singur.....ce ar fii sa iti pui un florin salam,ori sa te siti la *** au talent daca nu iti place football...p.s..vineri joaca "Romania"...si voi daca chiar sunteti romani si iubiti fenomenul....demonstrati si sustinetii....macar pana la proba contrarie....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează