FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

România şi Danemarca se vor întîlni într-un meci amical la sfîrşitul anului » Cînd şi unde se va disputa jocul

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 11:40

Federaţia Română de Fotbal a ajuns la o înţelegere cu Federaţia din Danemarca pentru a disputa un meci amical între cele două reprezentative.

România va primi vizita danezilor pe 18 noiembrie 2014, la Bucureşti. Jocul este programat la patru zile după ce formaţia antrenată de Victor Piţurcă va întîlni pe teren propriu Irlanda de Nord în preliminariile EURO 2016, anunţă site-ul oficial al FRF.

Ultimul joc direct între cele două echipe naţionale a avut loc în septembrie 2003, scor 2-2, cînd România a ratat şansa de a merge la Campionatul European din 2004.

De opt ori s-a întîlnit România cu Danemarca. "Tricolorii" au 3 victorii, două egaluri şi trei înfrîngeri, golaverajul fiind apropiat, 15-14. Adversara noastră din luna noiembrie ocupă locul 26 în clasamentul FIFA, cu o poziţie mai sus decît echipa noastră naţională.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
kingme
kingme  •  16 August 2014, 12:56

Ma doare undeva atata timp cat avem selectionerul asta nu ma intereseaza

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 16:58

bun, un amical interesant, cu un adversar valoros. va fi de vazut.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează