FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA 0-2

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Cosmin Contra, întrebat frontal despre plecarea de la națională! Ce a spus selecționerul

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 noiembrie 2019 00:02

România a pierdut cu Suedia, scor 0-2, și a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. Selecționerul Cosmin Contra (43 de ani) va face un anunț despre viitorul său după meciul cu Spania, de luni.

  • „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare. 
  • Ultimul meci din grupă e luni, de la 21:45, în Spania. Va fi unul lipsit de miză

Cosmin Contra a fost întâmpinat cu o întrebare abruptă, despre viitorul său pe banca naționalei: „Sunt la dispoziția Federației. Contractul meu expiră în decembrie. Mai e un meci luni, în Spania. După asta vom vedea ce se va întâmpla. În principiu, contractul meu expiră după acest meci. Veți afla totul după meciul cu Spania!”, a explicat selecționerul la Pro TV.

Contra: „Suedia a fost net superioară!”

„Astăzi ne-a bătut o echipă mai bună. Echipa națională are o șansă în plus, să se califice la campionatul mondial prin Liga Națiunilor. Toate gândurile pozitive trebuie să fie la meciurile din martie. E normal să fie nemulțumire, dar ne-a bătut o echipă net superioară. Noi nu am reușit să ieșim din pressing-ul adversarilor. Au alergat mai mult decât noi. Am făcut și greșeli individuale. Am lucrat aceste tranziții rapide în jumătatea adversă. Au avut mai multă agresivitate. Nu ne-au lăsat să respirăm niciun moment în prima repriză. 

Calificarea s-a pierdut pe tot parcursul traseului. Din primul meci, când nu am reușit să scoatem un punct în Suedia. Când pornești cu o înfrângere, stai cu teamă să nu mai faci alți pași greșiți. Alta ar fi fost liniștea dacă băteam Norvegia. Astăzi am încercat să introduc o formație care poate să aducă ocazii de gol, o echipă cu două vârfuri, dar am avut în față un adversar care nu ne-a lăsat să ne exprimăm la valoarea noastră”, a declarat Cosmin Contra la Pro TV.

Marius Șumudică: „Vin pe jos la echipa națională! Cum să refuz așa ceva?”

„Toată lumea e dezamăgită. Inclusiv Răzvan Burleanu, comitetul executiv, jucătorii, staff-ul” - Cosmin Contra

Imnul României cântat de 45.000 de oameni înaintea meciului cu Suedia

VEZI ȘI: 

„Tricolorii” merg la barajul din Liga Națiunilor! Cine sunt cele două adversare pe care le pot întâlni în drumul spre EURO 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
j0k3r
j0k3r  •  16 Noiembrie 2019, 08:32
Postat de valyomanyd pe 16 Noiembrie 2019, 01:34

Cocalare prost, Contra e ....selectioner, selectioneaza si el ce poate, si a cam selectionat cam toata" crema" de care dispune fotbalul romanesc actual..Astia sunt , altii nu avem ! Asta nu inseamna ca selectionerul nu are partea sa de vina , ca vorba aia, selectionerul pleaca dar prostii de jucatori raman...Tu de prost ce esti nu vezi padurea din cauza copacilor

Gresesti. Sunt foarte multi in forma care nu au fost luati. Uita-te la meciuri si o sa vezi selectie facuta pe comisioane si prietenii

schwartz69
schwartz69  •  16 Noiembrie 2019, 08:23

Cholo deja ne vorbea despre baraj, despre luna martie, despre cai verzi pe pereti ! Oare nu i-o fi rusine ? Acest baraj ne face mai mult rau decat bine

marius.bxl
marius.bxl  •  16 Noiembrie 2019, 02:02

Ultimii 30 de ani ne-au transformat mult.am pierdut bunul simț

Vezi toate comentariile (22)
Comentează