FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA, AZI, 20:15, PROTV, GSP.RO

ROMÂNIA - TURCIA. În era Daum era lăsat pe dinafară, dar în echipa lui Contra e titular incontestabil: "Nu poate fi scos din primul 11!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 09 noiembrie 2017 09:11

Basarab Panduru consideră că Budescu este jucătorul echipei naționale care nu poate fi scos în acest moment din echipa de start aliniată de Cosmin Contra.

"Budescu nu mai poate fi scos din primul 11 în momentul de faţă. Spuneam pe finalul anului că o să fie titular la naţional dacă arată cum trebuie în cantonament. Mi se pare că nici nu este unul mai bun decât el.

Din acest punct de vedere, îmi place mult de el. A venit, a înţeles şi a făcut ce trebuie să facă. În momentul acesta nu mai poţi să-l scoţi din echipă. Nici la FCSB", a spus Panduru la TV Telekom Sport.

Dacă în perioada în care Christoph Daum a fost selecționer, Budescu a fost pe banca de rezerve la un singur meci, cel de pe teren propriu cu Danemarca,  odată cu instalarea lui Contra, mijlocașul ofensiv de 28 de ani s-a impus treptat în echipa de start și a avut evoluții convingătoare în tricoul României. 

Tricolorii vor juca în această seară, de la ora 20:15, un meci amical împotriva Turciei, la Cluj-Napoca. Partida va putea fi urmărită în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Echipele probabile:

Click pe imagine pentru a mări

Save

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
aius
aius  •  09 Noiembrie 2017, 17:57
Postat de haideusicfr pe 09 Noiembrie 2017, 11:27

Basarab Panduru este un fel de..bagator de seama

Nu,nu este ,,un fel,,de bagator de seama,el chiar este !!!

piet
piet  •  09 Noiembrie 2017, 17:36

ALT ANTRENOR ACEIASI RATATI

bazileon
bazileon  •  09 Noiembrie 2017, 14:41

Asta e adevarul, Budescu NU mai poate fi scos de la Nationala. Si se pregeteste Alibec. Cajificari pe banda rulanta. Contra, te-ai facut de bacanie! Panduru...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează