FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA 21 // OFICIAL Primul internațional U21 transferat! Adrian Rus a fost prezentat azi și va juca în preliminariile Europa League „ Este un pas uriaș”

Adrian Rus// FOTO: molvidi.hu
Adrian Rus// FOTO: molvidi.hu

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 22:41

Adrian Rus, fundașul României U21, a fost prezentat azi la noua sa formație, MOL Vidi.

Adrian Rus, care a avut o evoluție impresionantă în meciul cu Franța, 0-0, era legitimat la Academia Puskas, club de la care a fost cumpărat de MOL Vidi. Rus a fost prezentat oficial pe site-ul formației din Ungaria și a dat primele declarații.

„Sunt fericit să joc la cea mai bună echipă din Ungaria. Este un pas uriaș făcut de mine. Abia aștept să încep noul sezon. Sunt foarte mulți jucători de valoare aici și știu că trebuie să muncesc mult pentru a intra în echipă”, a spus Adrian Rus.

Rus a jucat sezonul trecut la Sepsi, sub formă de împrumut, bifând 16 meciuri. MOL Vidi a terminat sezonul pe 2 în Ungaria și va juca în preliminariile Europa League.

800.000 €este cota lui Adrian Rus, potrivit transfermarkt

Citește și:

Ionuț Nedelcearu prinde transferul carierei! E dorit de AS Roma

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
aius
aius  •  26 Iunie 2019, 09:02

a impresionat in meciul cu franta....se stia de dinainte,asa ca....gsp=fcsb=0 barat

valyomanyd
valyomanyd  •  26 Iunie 2019, 07:59

Se stia inca de la sfarsitul campionatului ca o sa joace la Mol...Si daca nu juca la acest turneu final tot era transferat..Vrajeli gesepiste..

forza_viitorul
forza_viitorul  •  26 Iunie 2019, 07:53
Postat de catalynn pe 26 Iunie 2019, 07:01

Pffff ... L-a ratat ne-a jjijji! :-))))

Pascanu cand vine? :)) Budescu si Alibec se mai intorc? :)) Cand da Gigi alea 7 meleoane pe Cicaldau? :)) Ianis, Ianis Hagi cand devine ficisibi-ist? Dar De Noojer? :))) FC FCSB = circ ieftin. FC FCSB e o echipa neinsemnata.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează