FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA 21 // VIDEO + FOTO Cu „Guriță” la plimbare prin Forlimpopoli » Jucătorii naționalei de tineret s-au relaxat alături de selecționerul primei reprezentative

Plimbarea jucătorilor de la România U21 // FOTO: Raed Krishan +13   FOTO
Plimbarea jucătorilor de la România U21 // FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat luni, 17 iunie 2019 13:29

România U21 se află în Italia, acolo unde va participa, între 16 și 30 iunie, la EURO 2019. Marți „tricolorii” joacă împotriva Croației, de la ora 19:30, liveTEXT pe GSP.RO și pe TVR 1

  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

Cosmin Contra a însoțit naționala U21 a României la plimbarea din această dimineață. Selecționerul va sta în Italia pe toată durata Campionatului European .

Emoțiile și tensiunea debutului la Euro 2019 se simt din ce în ce mai mult la naționala U21 a României. „Tricolorii” lui Mirel Rădoi au ieșit la plimbare azi dimineață prin centrul comunei Folimpopoli, aflată la 14 kilometri de hotelul unde este cazată echipa.

 

Cosmin Contra, selecționerul naționalei mari a României, a venit și el alături de U21 și a însoțit echipa la plimbarea din această dimineață. A coborât primul din autocar și a condus delegația României spre centrul comunei. N-a lipist nici Lucian Sânmărtean, managerul loturilor de juniori. 

Avem aici o generație extrem de importantă pentru prezentul și viitorul fotbalului nostru. Am discutat cu Mirel pe marginea prestației jucătorilor U21 în antrenamentele și meciurile din acțiunea noastră Norvegia - Malta. Sunt foarte încrezător în toți componenții lotului, nu doar în cei care au făcut deja pasul la seniori. Suntem o familie a tricolorilor, îi ajutăm împreună să crească frumos.

Polonia a învins Belgia, Italia a întors și a câștigat cu Spania. Va fi un turneu cu multe rezultate neașteptate! Nimeni nu trebuie să se gândească la calculele hârtiei. Concentrare maximă pe calculele tactice și pe echilibrul fizic și psihic. Totodată, pe echilibrul grupului. România U21 e un grup unit și foarte motiva. Băieții au început deja să scrie istorie, prin calificarea lor. E doar a doua all-time la nivel U21! Acum, dacă își exploatează la maximum calitățile individuale și colective, pot să contribuie enorm la dezvoltarea parcursului lor în fotbal. Sper să le insuflu și eu puțină răutate pozitivă, prin prezența mea aici”Cosmin Contra, selecționer România

Recunoscuți imediat de români 

Încă de la primii pași din centrul comunei jucătorii naționalei au fost recunoscuți de câțiva muncitori români. Au fost aplaudați și li s-au transmis mesaje de încurajare: „Bravo, băieți! Să ne faceți mândri și să bateți Croația! Sunteți cei mai buni”, a strigat unul dintre ei către Virigil Ghiță și Radu Boboc.

romania u21 5 +14 FOTO

Programul naționalei

12:00: Plimbare în Forli
14:30: Prânzul
18:00: Plecarea echipei spre San Marino
19:00: Conferință de presă
19:30: Antrenamentul oficial pe stadionul din San Marino

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

Marți, 18 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Croația (Serravalle, San Marino)
  • 22:00 - Anglia - Franța (Cesena)

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Anglia (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - ROMÂNIA - Franța (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Meciurile noastre vor fi liveTEXT pe GSP.ro și televizate de TVR.

VEZI ȘI:

Povestea lui Andrei Ciobanu: „Fugeam de la antrenament să prind microbuzul spre școală” » Despre cine spune: „Am rămas uimit de felul în care lovea mingea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează