FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Singurul fotbalist român din Elveția crede că băieții lui Iordănescu vor trece de grupe: "Acolo se vor opri"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 12:37

Cristian Florin Ianu, 32 de ani, e singurul jucător român care evoluează în Elveția, în liga secundă la Wohlen, și a făcut o analiză a grupei României unde se află și țara în care joacă el.

"Cred că România va trece de grupe, dar acolo se va opri. Naționala nu mai e cea care era odată, când aveam jucători foarte talentaţi. În general, este o presiune mare, care apasă pe umerii fiecărei generaţii care a urmat celei din 1994. Fiecare echipă a fost comparată cu acel grup, ceea ce este greşit, pentru că nu mai sunt acei jucători.

Principalul atu al nostru este forţa grupului, am obţinut multe egaluri ţinând poarta neatinsă, fără să primim gol. Voi fi şi fanul Elveţiei, dar cum este în grupă cu România, voi da prioritate ţării mele, chiar dacă Elveţia a devenit a doua mea casă, iar fiul meu s-a născut aici. Va fi greu pentru Elveţia, pentru că dacă România va trece de grupe, ar trebui ca Franţa să rămână pe dinafară, pentru ca elveţienii să meargă mai departe. Nu ştiu dacă se va întâmpla", a declarat Ianu, potrivit ticinonews.ch.

"Elveția a avut dificultăţi în amicale. Dacă vor reuşi să treacă de grupe, ar trebui să fie mulţumiţi" Cristian Florin Ianu

România este în Grupa A alături de Franța, Elveția și Albania. ”Tricolorii” vor deschide Campionatul European pe 10 iunie în meciul cu țara gazdă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
francescoli1974
francescoli1974  •  31 Mai 2016, 14:43

Câți ani ai de nu ai auzit de el?10 sau 12?Este un fost junior la Poli Timisoara si UTA,campion national cu aceasta din urma,a jucat si in liga 1 si este atacant,joaca de vreo 12 ani in Elvetia,Bellinzona,Aarau, Luzern si a marcat si destule goluri în primele două ligi helvete.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Mai 2016, 13:48

...cine mai e si asta ?...de unde i scoateti ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează