FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI UEFA

S-a răzgândit! FRF s-a decis cu cine votează la șefia UEFA: "Va fi liantul fotbalului european" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2016 17:07

Federația Română de Fotbal a anunțat că va merge pe mâna lui Aleksander Ceferin, președintele Federației Slovene de Fotbal, la alegerile de mâine pentru șefia UEFA.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, susține că alături de România sunt și alte 13 federații naționale din estul Europei care-l susțin pe Ceferin. Celălalt candidat este olandezul Michael van Praag, pe care Burleanu lăsase să se înțeleagă, inițial, că îl va susține.

"Am luat această decizie în urma analizelor și dezbaterilor din cadrul grupului regional de lucru format din 13 asociații naționale, membre UEFA și reprezentante ale fotbalului din această zonă a Europei. Încă de la întâlnirea acestui grup din luna iunie, la Moscova, am precizat poziția noastră, pe care am reconfirmat-o cu ocazia întâlnirii regionale de zilele trecute, de la Florența.

Programul de candidatură al lui Aleksander Ceferin propune o reformă reală și radicală, proiectează UEFA în postura celei mai performante instituții sportive din lume și fixează, în premieră, o relație directă de colaborare cu Uniunea Europeană. Totodată, la nivelul Comitetului Executiv al UEFA, se vor regăsi doar președinți de asociații naționale în exercițiu, personalități active în fotbal la nivel național.

Alegerea lui Aleksander Ceferin ar constitui liantul dintre estul și vestul fotbalistic european, cu sprijinul și aportul experienței lui Michael van Praag din cadrul Comitetului Executiv al UEFA”, a precizat Răzvan Burleanu, conform FRF.ro.

Alegerile pentru președinția UEFA vor avea loc la Atena, postul fiind liber după ce Michel Platini a fost suspendat patru ani din fotbal de Comisia de Etică a FIFA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
un_alt_roman
un_alt_roman  •  14 Septembrie 2016, 00:25
Postat de ion2010 pe 13 Septembrie 2016, 20:49

Februarie 2015: "FRF a decis să-l susţină pe Michael van Praag în urma unui raport de analiză. Cred că Van Praag nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, e o persoană corectă, cinstită, care are foarte multe lucruri de spus. Decizia de susţinere este una transparentă, ne-am asumat această susţinere. Cred că Federaţia Română de Fotbal are numai de câştigat din această susţinere a domnului Van Praag", a spus Burleanu. FRF il sustinea pe van Praag la sefia FIFA, iar acum sustine un sloven, in lupta cu van Praag, la sefia UEFA. Voi va dati seama cine conduce fotbalul romanesc??? Niste unii care nu au puc de consecventa in decizii. De aia, din cauza acestor diletanti amatori, se duce fotbalul romanesc pe tobogan....

E politica aici. Olanda ne blocheaza accesul in schengen.

oricare
oricare  •  13 Septembrie 2016, 23:05
Postat de John Milne pe 13 Septembrie 2016, 20:15

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mircea1957
mircea1957  •  13 Septembrie 2016, 21:02

Iar cel din imagine este liantul prostiei umane

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close