FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADUNAREA GENERALĂ FRF

S-a schimbat regulamentul pentru șefia FRF! Burleanu: "Dacă Sandu o impunea, nu mai puteam face aceste reforme" » Ce se întâmplă cu Marica, Chivu și Lupescu

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 mai 2017 15:30

La finalul Adunării Generale a FRF, președintele Răzvan Burleanu a vorbit despre cele mai importante decizii luate și despre modificarea regulamentului pentru participarea la alegerile FRF.

"În primul rând, este o traducere din statutul FIFA. Am racordat statutul FRF la statutul FIFA. Articolul se prevedere ca în 2 din ultimii 5 ani să fi îndeplinit un rol în fotbalul asociație. Să fi fost arbitru, oficial sau fotbalist, observator în cardul FRF, LPF, AJF și AMFB. Articolul acoperă o zonă foarte largă.

Da, dacă Mircea Sandu ar fi adoptat această regulă, nu aș fi putut candida și face aceste reforme. Dar m-aș fi implicat în fotbal. Marica și Chivu pot candida. Situația lor este acoperită. Nu știu situația lui Lupescu, dar UEFA nu întră în categoriile acoperite de acest articol.

Eu aplic un discurs intervenționist. Fotbalul românesc este ca un bolnav aflat la Terapie Intensivă. Așa era acum trei ani și așa cum încă e. Timpul nu are răbdare și trebuie să luăm decizii pe diferite paliere.

Sunt măsuri intervenționiste, nu de stânga. Uitați-vă la toate măsurile intervenționiste din sport luate de statele de la Nord la Sud, de la Est la Vest. Toate statele aplică sistemul intervenționist", a spus Burleanu la TV Digi Sport.

Citește și: S-a terminat Adunarea Generală a FRF » Principiul solidarității propus de Burleanu a fost aprobat! FRF, amenințată că va fi dată în judecată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
gabiprossi
gabiprossi  •  28 Mai 2017, 05:43

Nu ne lasa burlene... mai desfinteaza cateva echipe, d-astea mai vechi ca te cam incurca, si cand formezi un nucleu puternic de vreo sase echipe, poti incepe un nou campionat in care indiferent cine cu cine joaca, pierde sau castiga, retur - tur si iar retur, numai *** poate invinge detasat, chiar de nu se prezinta la cateva partide!?! Fara tine, ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marian0904
marian0904  •  27 Mai 2017, 21:49

Burleanu se imbata cu apa rece. Prunea o sa-l bata pana se . . . . pe el. Iar pacalicii pe care se bazeaza o sa-l lase pentru ca baietii din generatia de aur raman oricum, iar smecherasilor le-a trecut vremea.

genius
genius  •  27 Mai 2017, 21:06
Postat de xclx pe 27 Mai 2017, 18:39

FRF este institutie privata. Poate avea ce reguli vrea atata timp cat le adopta respectand legea...

Ce este FRF, institutie privata? In cazul asta ***! Din pacate, ca tine, sunt o multime, fara rost, fara sens...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează