FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, DUMINICĂ, 21:45, TVR, GSP.RO

S-a stabilit arbitrul de la meciul României cu Muntenegru

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 15:09

Englezul Anthony Taylor va arbitra România în primul meci pe care tricolorii îl vor disputa în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, contra Muntenegrului.

Arbitrul de 37 de ani va fi ajutat de tușierii Stuart Burt și Stephen Child, iar al patrulea oficial va fi Andre Marriner.

În acest sezon a condus meciul dintre PAOK și Ajax Amsterdam, din al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, încheiat cu victoria olandezilor, scor 2-1.

Meciul dintre România și Muntenegru va avea loc pe 4 septembrie pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 August 2016, 18:00

un arbitru corect nu ca Robert Dumitru care a ingropat multe echipe...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează