FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA 0-3

Să nu ne înșele scorul! Statistica e umilitoare pentru jocul tricolorilor în Feroe. Sîntem dominați la toate capitolele importante

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 09:18

România a cîștigat la un scor categoric meciul din Feroe (3-0), însă jocul formației pregătite de Anghel Iordănescu n-a strălucit și pare departe de o formă care să ne facă să sperăm la un parcurs consistent la Euro 2016.

Statistica partidei are de ce să-i îngrijoreze pe cei din stafful tehnic. O națională pe urma căreia în urmă cu 10 de ani făceam golaveraj a ajuns să ne domine la majoritatea capitolelor. 

Iată cîteva statisticii îngrijorătoare:

• Feroe a avut o posesie mai mare din punct de vedere cantitativ (125 vs 119)

• Feroe a cîștigat mai multe dueluri decît jucătorii pregătiți de Iordănescu (122 vs 108)

• Feroe a avut procentaje mai bune și la acțiunile reușite (69% vs 68%), și la pasele precise (77% vs 76%)

• Feroe a avut mai multe driblinguri reușite decît România (21 vs 16)

• Feroe a avut un coeficient al mentalității ofensive superior “tricolorilor” (8,2 vs 6,9), ceea ce înseamnă că a jucat mai pe atac și mai vertical

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1081088248592113
Zamfir Alexandru  •  13 Octombrie 2015, 22:32

Ati inceput sa fiti penibili la fel ca si Radu Naum si Cristi Geambasu. In loc sa luam in considerare ca acest campionat intern pe care il avem este vai de mama lui si ca nu mai avem nici macar o echipa de fotbal care sa ne reprezinte in Europa, voi continuati in aceeasi directie... Ar trebui sa ii felicitam pe acesti jucatori si sa incercam sa ne bucuram cat mai mult de aceasta calificare pt ca eu cred ca vom astepta mult mai mult, nu 8 ani pana la urmatoarea :)

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  13 Octombrie 2015, 13:12

nimic nou sub soare! de parca nu am fi observat si singuri... numai alde stancu, rat si torje pot declara ca ne'am dominat copios adversarul, ca au jucat fotbal de calitate... torje, keseru si adi popa nu aveau ce cauta in feroe dupa escapada din clubul de noapte, cu doar 3-4 zile inaintea meciului cu Finlanda!

cracker
cracker  •  13 Octombrie 2015, 11:35

Dezamagitor acest articol, nu am cuvinte sa ma exprim cat de jalnic si trist este ce am citit in acest articol. Desigur conteaza si alte aspecte, dar cand dai 3 goluri si iti mai creezi inca cateva sanse sa dai gol sa spui ca te-au dominat feroezi la cele mai importante capitole.Pai daca scorul,suturi la/pe poarta nu sunt cele mai importante.Nu ati spus cimic de jocul dur la care ne-au dominat cel mai mult.Pe atia Olanda nu a reusit sa-i bata, nu mai zic de Greci, Ungurii s-au chinuit cu ei si tur si retur.Dar asa sunt jurnalistii gasesc si-n ceva bun un defect si de ala scriu cel mai mult.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close