FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Salvarea lui Mutu vine din China: "Doar așa va juca și Adi la națională"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 22:47

Dorinel Munteanu a vorbit despre selecționarea lui Budescu și a lui Mutu la echipa națională și consideră că, prin plecarea în liga a doua chineză, fostul jucător al Astrei și-a diminuat șansele de a evolua la EURO 2016.

"Din partea mea, Mutu poate să bată orice record doreşte el. Poate să mă depăşească chiar şi pe mine la numărul de selecţii. Nu asta este o miză pentru mine!

Important pentru Mutu este faptul că i-au crescut şansele să prindă lotul pentru EURO, după ce Budescu a ales să plece în China.

Eu nu cred că nea Puiu o să-l mai convoace pe Budescu la naţională, mai ales că el s-a dus să joace şi în liga a doua chineză", a declarat Dorinel Munteanu la Digisport.

Dorinel Munteanu este liderul de selecții la prima reprezentativă cu 134 de convocări.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
bakunin
bakunin  •  04 Februarie 2016, 01:43
Postat de valyomanyd pe 04 Februarie 2016, 01:20

O intrebare rautacioasa, cum stai cu....nasul ? Trasul pe nas :)))) daca tot esti ca el sau el ca tine :)))Aaaaa, si inca ceva, te iubesti cu ospatarii ? :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  04 Februarie 2016, 01:20
Postat de oltenia.fotbal.club pe 03 Februarie 2016, 23:11

mutu e ca mine, ne asemanam si fizic si ca profesiile familiei, il apreciez pentru ce a realizat, eu nu am incercat sa fac fotbal la club am regretat pe la 17 ani dar deja era tarziu. merita sa fie la euro, ce a fost a fost in 2008, mie de prin 2008 imi merge foarte rau

O intrebare rautacioasa, cum stai cu....nasul ? Trasul pe nas :)))) daca tot esti ca el sau el ca tine :)))Aaaaa, si inca ceva, te iubesti cu ospatarii ? :)))

gorbyb
gorbyb  •  03 Februarie 2016, 23:16

https://youtu.be/FD2v5xRgXms

Vezi toate comentariile (11)
Comentează