FOTBAL  »  NATIONALA  »  TINERET

Săndoi nu găseşte în Liga 1 soluţii pentru «tineret»: "Nu avem nici pe cine să monitorizăm"

Emil Săndoi
Emil Săndoi

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 iulie 2011 15:53

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Emil Săndoi, crede că Liga 1 oferă prea puţine soluţii pentru echipa naţională de

"Am mai făcut două deplasări anul trecut cu echipa naţională under 19. Am fost plecat, de altfel, cu toate grupele de juniori, pentru că eu de acolo fac selecţia.

Însă nu prea am soluţii pentru echipa de tineret. Uitaţi-vă cîţi jucători a promovat Oţelul Galaţi din propria pepinieră! Am avut o serie de jucători de la generaţia trecută, de la actuala doar pe Cornel Rîpă l-aş putea avea. De la Timişoara nu prea am nici un jucător pe care să îl urmăresc. De la Dinamo, Alexe ar putea să joace la tineret, dar a fost covocat la naţionala mare. Trebuie să le găsesc înlocuitori lui şi lui Rîpă.

În rest nu avem nici pe cine să monitorizăm. Pandurii ar putea să dea mai mulţi jucători la tineret din actuala generaţie. Chiar şi Astra.

La Rapid am înşeles că se va lucra şi în perspectiva viitorului apropiat. Jucătorii care au venit au semnat contracte pe două sezoane, există o preocupare şi pentru viitor. Înseamnă că li se vor da şanse unor fotbalişti ca Drăghia, Ciolacu şi alţii", a spus Emil Săndoi la GSP TV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
eu2
eu2  •  25 Iulie 2011, 18:07

dar prin scoli,licee, maidane de ce nu umblati?sunt atatia -ma refer la copii,juniori-care inca mai bat turca.era o perioada (de trista amintire ce-i drept) cand foarte multi ANTRENORI de la copii umblau cu lunile pe la terenurile astea mici.acum e greu de batut drumurile sau se rezolva din dvd-uri , laptop si spagute!?se faceau trialuri(luni bune,luni proaste),campionate intre scoli,veneau 300-400 ramaneau dupa juma' de an 15-20 si ajungeau pe la tineret 3-4.asa cum s-a putut baga 2 mil. euro in astia de 19 ani degeaba cred ca se poate baga si intr-o actiune,doua de astea pe an.in fiecare an!

ilanghel5487
ilanghel5487  •  25 Iulie 2011, 17:18

Antrenori dupa ureche betivani iau spaga de la parinti si selecteaza dupa favoruri.Mai sus lucrurile stau si mai prost selectiile se fac contra sume ,iar copii talentati dar saraci dispar ramanand doar cei cu bani.Astazi avem pe la loturi si in liga 1 antijucatori scosi in fata fortat si ilegal ,ei neavind nici forta nici daruire de fotbal ci doar fite de bani gata.

zen_cfr
zen_cfr  •  25 Iulie 2011, 16:41

dar pe Sergiu Bus de ce l-ati trimis acasa? Chiar asa mare e mafia? macar taceti din gura , sau dati-va demisia.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează