FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Sandu își continuă atacurile la adresa FRF: "Nu doar Burleanu e de vină! Nu el l-a adus pe Daum. S-au pierdut multe luni degeaba"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 17:46

Mircea Sandu, fost președinte FRF, continuă seria de atacuri la adresa lui Răzvan Burleanu, actualul șef al Federației Române.

"S-au pierdut atâtea luni degeaba. Dacă după EURO 2016 ar fi fost contactat un antrenor român, cred că altul era rezultatul calificărilor. Am încredere în Contra şi sunt sigur că ne vom califica la EURO 2020. Trebuie să fim acolo pentru că eu am luptat ca oraşul Bucureşti să fie printre cele 13 oraşe care găzduiesc turneul final. Bineînţeles, m-am gândit şi la o eventuală calificare a României.

Nu trebuie să mai spună nimeni că Daum e vinovat pentru ratarea calificării. S-a văzut foarte clar.

Iar cei care au făcut acest demers foarte, foarte scump, dar fără rezultate, ar trebui să aibă o anumită responsabilitate. Şi nu preşedintele e singurul vinovat, nu el l-a adus. Preşedintele doar a semnat contractul. Eu n-aş fi făcut o asemenea greşeală. Nici nu vreau să mă compar. Sincer e o diferență destul de mare", a spus Sandu la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează