FOTBAL  »  NATIONALA  »  CFR CLUJ

"Sânge proaspăt" la echipa națională » Pe cine a remarcat Daum după CFR - Viitorul 2-0: "E întotdeauna o plăcere să-l văd, îl am în vizor"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 12:59

Selecționerul Christoph Daum a fost prezent sâmbătă seara la duelul dintre CFR și Viitorul, încheiat 2-0, pentru a urmări mai mulți jucători pentru echipa națională. 

Neamțul a remarcat doi fotbaliști din echipa lui CFR care ar putea ajunge în viitorul apropiat la prima reprezentativă. 

"Îl avem pe Cristi Manea la under 21, l-am urmărit în Belgia, acum aici. A jucat excelent în ultimele două meciuri şi sperăm să continue în acelaşi ritm, iar apoi va avea uşa deschisă la echipa naţională.

Este întotdeauna o plăcere să îl văd jucând pe Deac. Este un jucător foarte bun şi îl voi avea în vizor. Are un caracter frumos, o mentalitate bună şi este foarte muncitor", a declarat Daum, conform TV Digi Sport.

CFR a învins-o pe Viitorul, scor 2-0, în etapa a doua din Liga 1 (DETALII AMĂNUNȚITE, AICI)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  28 Iulie 2017, 16:16

Ma pe ce planeta trăiți voi astia care habar nu aveți si va bagati ca musca în mazare Deac ,Stefan Radu, Budescu au avut privilegiul de a demonstra ce pot exact ca și piturca iordanescu și Lucescu junior toți astia = 0 avem cumva un jucător de nivel european și nu la convocat Daum ??? De ce nu santeti realiști

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Iulie 2017, 20:25

Deac trebuia selectionat in meciul cu Kazastanul. era familiarizat cu terenurile acelea sintetice, e jucator de valoare mult mai muncitor decat Stanciu sau celalalt mofturos ,in fine niciodata nu e prea tarziu.

craiovenis
craiovenis  •  23 Iulie 2017, 19:37

Daca mai sta un pic poate afla si de Budescu , si de Maxim, poate si de Radu Stefan... E penibil ce face acest individ ne-a dat inapoi 15 ani... Pacat ca mai exista oameni care cred in himere... Nu-i asa tovarasu Burleanu?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează