FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 0-0

Sânmărtean, criticat după meciul cu Spania: ”E un prinț al deșertului, mai preocupat de șeici și cămile decât de fotbal”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 14:07

Cornel Dinu, fostul selecționer al României din perioada 1992-1993, a analizat prestația ”tricolorilor” din meciul amical cu Spania, scor 0-0.

"A fost o surpriză felul în care a evoluat România, bine tactic și inteligent. A fost o abordare inteligentă a jocului. Stanciu este jucătorul cel mai în formă și a zburdat pe lângă Koke și Sergi Roberto în prima repriză.

N-au intrat la joc în mod deosebit spaniolii, ci au avut o oarecare protecție pentru continuarea sezonului la echipele de club. Tătărușanu oferă încredere. Linia de fund a confirmat, chiar și Filip, fără o prezență consistentă în atac. Și mijlocul a mers bine.

În atac pot fi încercate și variantele Alibec sau Marica. Și Tamaș este o variantă pentru poziția de fundaș central", a spus Cornel Dinu la Dolcesport.

”Sânmărtean e un prinț al deșertului, mai preocupat de șeici și cămile decât de fotbal la ora actuală” Cornel Dinu

Lucian Sânmărtean a intrat pe teren în minutul 85, înlocuindu-l pe Nicușor Stanciu, cel mai bun jucător de pe al meciului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
travka
travka  •  28 Martie 2016, 17:38

taci ma dinule ca iar aberezi, Sanmartean a jucat 4 minute, ce voiai sa faca? sa dea 3 pase de gol si sa scoata 2 penalty? in preliminarii fara pasele lui sanmartean nu prindeam euro, terminatilor, la fel si fara golurile lui Raul Rusescu sau Marica, asa ca mai taceti ca uitai cam repede cine v-a dus aici in prima instanta

steaua1986forever
steaua1986forever  •  28 Martie 2016, 17:19
Postat de tzusti_reloaded pe 28 Martie 2016, 17:17

DE CE SANMARTEAN SI NU SI BUDESCU..MA ROG?

De ce Mercedes si nu Dacia? Cam asa suna intrebarea ta....Ma rog, unii pot sa fie fani Dacia, nu e nicio problema, insa sa mai si spui ca e la acelasi nivel cu Mercedes....e deja cam mult...

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  28 Martie 2016, 17:17
Postat de dinamo_fan pe 28 Martie 2016, 16:04

ce era sa faca Sanmartean in 5 minute cat a jucat ? el ramane o solutie pentru repriza a 2-a..vreo 30-35 de minute daca intra pe final le duce. Are 36 de ani totusi.

DE CE SANMARTEAN SI NU SI BUDESCU..MA ROG?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează