FOTBAL  »  NATIONALA  »  FURT

Șanse minime pentru "tricolori" să-și recupereze bunurile furate în Kazahstan: "Data viitoare o să facem stretchingul în cameră"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 18:47

Înaintea meciului cu Kazahstan, jucătorii și staff-ul naționalei României au avut partea de un eveniment neplăcut. Unii jucători au fost prădați de hoți și le-au fost furați banii din camere. (detalii AICI)

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a dezvăluit faptul că tricolorii și-au luat gândul de la banii furați deoarece anchetele poliției sunt extrem de anevoioase. 

"Nu s-a aflat cine a furat banii și toate obiectele. Oricum, nu ne făceam speranțe. Ar trebui făcute celebrele anchete ale poliției, în care au nevoie de hârtii, de cercetări, s-au uitat pe camere, dar băieții și-au luat gândul de la sumele respective de bani.

Bine că nu erau niște sume mari. Data viitoare, poate o să facem stretchingul în cameră, o să fim mai atenți", a spus Andrei Vochin la Dolce Sport.  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează