FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Săpunaru are un mesaj pentru fanii giuleșteni: "Copos a fost și va rămâne rapidist. Dacă se întoarce patron la Rapid, vin eu președinte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 20:10

După ce a absentat la "dubla" cu Kazahstan și Danemarca din octomrie, Cristi Săpunaru (33 de ani), jucătorul celor de la Kayserispor, a fost convocat de Cosmin Contra pentru cele două meciuri amicale cu Turcia și Olanda din 9 și 14 noiembrie. 

Acesta a acordat un interviu în care a vorbit despre idolii săi, dar și despre singurul moment în care naționala l-a scos în stradă. 

"Daniel Pancu a fost idolul meu, la fel și Dănuț Lupu. Din străinătate, «Il Fenomeno» Ronaldo. A fost, în opinia mea, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, dacă nu cel mai bun", a declarat Săpunaru, câștigător al Europa League în 2011 cu FC Porto. 

Acesta a vorbit cu emoție și despre cel mai frumos moment trăit alături de echipa națională: superturneul reușit de "tricolori" la Mondialul american din 1994, când România a ajuns până în sferturi, eliminată dramatic de Suedia. 

"Am ieșit pe străzi în '94, da. Aveam 10 ani, dar am ieșit", a declarat fundașul naționalei. 

22 de meciuri
are Săpunaru la echipa națională, pentru care a debutat în 2008 

"Dacă se întoarce Copos, vin președinte la Rapid"

Cum prima dragoste nu se uită niciodată, Săpunaru a vorbit deschis și despre perioada petrecută la Rapid. În opinia acestuia, "galeria giuleștenilor e printre cele mai frumoase din lume" și mărturisește că s-ar întoarce la Rapid în funcția de președinte dacă George Copos ar reveni la conducerea clubului alb-vișiniu. 

"De la 8 ani aveam Rapidul în sânge, mergeam în galerie. Am fost pasionat de mic de Rapid, am fost, sunt și voi rămâne toată viața. Când ajungi pe Giulești și vezi acea atmosferă, nu-ți mai trebuie nimic. Galeria Rapidului este una dintre cele mai frumoase galerii din lume.

"Cred cu tărie că domnul Copos a fost rapidist și va rămâne în continuare. Dacă domnul Copos se întoarce patron la Rapid, vin eu președinte", a declarat Săpunaru, la TV Telekom Sport. 

2 trofee
a câștigat Săpunaru în Giulești: Cupa și Supercupa, ambele în 2007

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
mvradulescu
mvradulescu  •  09 Noiembrie 2017, 09:29
Postat de robotzel pe 08 Noiembrie 2017, 21:04

copos a facut pentru rapid de 10000000 de ori mai mult decat oricine l-a urmat. l-ati scuipat si pana la urma majoritatea rapidistilor in regreta (dupa ce si ei la randul lor l-au scuipat)

Când văd „efectele războiului antiCopos”, îmi amintesc cum ieșiseră să danseze cu coliva (unii în zeghe) atunci când urma să se pronunțe sentimța ... O fi greșit și fostul patron, dar a făcut-o încercând să ridice echipa, mai mult decât era omenește posibil. Și ... a ajuns (vorba unui clasic în viață) să fie înjurat și hulit pe banii săi. Probabil de vină este „lipsa de comunicare”, cum e la modă să se spună în viața politică ...

ucluj2011
ucluj2011  •  09 Noiembrie 2017, 04:30

O să rîdeți , Copos s-ar putea întoarce la Rapid ceea ce nu ar fi decît în beneficiul Rapidului. Ar fi extraordinar. Copos , pe lîngă Becali a fost omul care a băgat cei mai mulți bani , numai că spre deosebire de Becali nu a ieșit în cîștig. Cu tot respectul pentru fantasticii suporteri ai Rapidului , nu ați procedat bine cînd aprope că VOI l-ați alungat din Giulești. Ar trebui să vă duceți la mănăstire și la biserică să vă RUGAȚI să se întoarcă Copos (eu chiar cred că într-o zi ÎN CURÎND se va întoarce la Rapid) , ar fi singurul om care s-ar putea bate de la egal la egal sau APROAPE de la egal la egal cu Gigi Becali și am avea și noi COMPETIȚIE și FOTBAL în România , pentru că ce se întîmplă acum cu fotbalul de la noi este foarte trist.

borat101
borat101  •  09 Noiembrie 2017, 03:32

Sapunarule las'o balta ca pute rau. Asa cum stii si tu, Copos era doar de paravan, pe el il interesa polita/procentul mic din vanzarea jucatorilor, meciurilor, manariilor cu casele de pariuri, etc.. Il "iubea" interlopii si mafia din fotbalul Romanesc care inca mai vor sa conduca sportul din umbra cu bani negrii.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează