FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Scandalul beției la U21 merge mai departe! FRF a luat legătura cu Ionuț Negoiță și Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 17:50

Vlad Munteanu ocupă un loc în cadrul echipei de management a Centrelor de Excelență Tricolor și a explicat situația din cadrul lotului U21 al României după ce Patrick Petre, Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea și Vlad Olteanu.

Oficialul FRF susține că a luat legătura cu Cosmin Contra și Ionuț Negoiță după ce a aflat că jucătorii au băut în avion. DETALII AICI!

"Din punctul nostru de vedere tot ce s-a întâmplat în ultimii ani la lotul U21 al României avem de învățat. La orice acte de indisciplină încercăm să învățăm din greșelile trecutului. Lucrurile stau foarte clar. S-a greșit!

Dar cel mai important e că jucătorii și-au recunoscut greșeala și și-au asumat tot! Dani Isăilă i-a întrebat ce ar fi făcut în locul lui, iar ei au spus că același lucru ar fi făcut. Relația cu Dinamo e una normală.

Am încercat să iau legătura cu Cosmin Contra, dar, din păcate, probabil era la somn. În dimineața următoare am luat legătura cu el și am povestit despre incident. Am luat legătura și cu Ionuț Negoiță pentru că așa mi se pare normal", a declarat Vlad Munteanu la TV Dolce Sport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează