FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRIBUNA 0

Schimb tensionat de replici, în direct, la Tribuna 0, între Contra şi un fan dinamovist aflat pe stadion: "Ai făcut prăpăd!"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 20:55

Un fan dinamovist l-a tras la răspundere pe Cosmin Contra pentru cedarea lui Nistor, în direct, în timpul emisiunii Tribuna 0, de la Europa FM.

Schimbul de replici a fost unul tensionat, dinamovistul fiind prezent în momentul convorbirii chiar în tribunele stadionului din "Ştefan cel Mare", la meciul Dinamo - Juventus Bucureşti (1-0 la pauză). 

Ascultător: "Ai dat afară cel mai bun jucător, Dan Nistor. Ai dat tot ce e mai bun la echipă! Ai lăsat Dinamo în 13 oameni, ai făcut prăpăd! Ai luat echipa de pe 7 şi ai lăsat-o tot acolo! N-ai cum să-l dai pe Dan Nistor afară! Sunt mai dinamovist decât Contra. Giani Kiriţă, Hîldan, ei sunt adevăraţii dinamoviști."

Cosmin Contra: "Tu consideri că Nistor a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo? Înseamnă că am făcut o greşeală. Dacă voi asta consideraţi, înseamnă că aşa este". 

Citeşte aici detaliile schimbului dintre Nistor şi Nascimento.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
cobra_z
cobra_z  •  17 Octombrie 2017, 09:03

ironia sortii ar fi ca nistor sa fie convocat de contra la nationala :))))))))))))))...(evident ca nu se va intampla asta chiar daca nistor va juca de nota 10 meci de meci)

1618597915124142
Alexandru Chis  •  17 Octombrie 2017, 08:36

Si nu avea dreptate fanul? Dupa ce a pus Dinamo pe butuci, Contra este decis sa puna si nationala... cam cum a pus-o pe Dinamo!

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Octombrie 2017, 08:08

Nistor e un jucator foarte bun .Nascimento e un argint viu. Tehnic ,rafinat exceptional.Nu e pentru Romania.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează