FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURUL DE ELITĂ SUB 19 ANI

Schimbare importantă la Turul de Elită din cauza stării gazonului » Unde se va juca următorul meci

Articol de - Publicat joi, 22 martie 2018 11:11

În aceste zile, în România, se desfășoara Turul de Elită Under 19, la care participă România, Serbia, Ucraina și Suedia.

Vremea nefavorabilă din aceste zile a obligat îngrijitorii arenei "Ilie Oană" din Ploiești la eforturi uriașe pentru a putea asigura un cadru optim de desfășurare pentru cele două partide programate în prima zi a Turului de Elită Under 19 pentru calificarea la Campionatul European din Finlanda.

Pentru a putea asigura echipei naționale a României un teren de calitate la ora partidei de sâmbătă, ora 19.30, cu Suedia, organizatorii au mutat prima partidă a zilei. Jocul dintre Ucraina și Serbia anunțat, inițial, se se desfășoare tot pe "Ilie Oană" a fost transferat pe stadionul din Mioveni care se prezintă în condiții bune la acest moment.

Meciul Ucraina U19 - Serbia U19 este programat sâmbătă, de la ora 14:30.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Martie 2018, 11:49

las-o ca nu e chiar asa. la U19 si daca jucai in Suedia turneul se juca pe stadioane neacoperite. in plus de asta noi nu suntem de stadioane acoperite. altele sunt prioritatile in tara asta. Legat de vreme...asta e natura. pe 20 martie in mod normal era primavara.

ray51
ray51  •  22 Martie 2018, 11:46

Ufff. Ce ghinion sau mai bine zis cat rudimentarism in tara asta. Sa nu ai 3-4 stadioane acoperite, cu gazon clasa I, cu infrastructura ultramoderna, cu administratori competenti, dedicati, etc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează