FOTBAL  »  NATIONALA  »  FEROE - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 19:00, GSP.RO ȘI TVR 1

Doi închizători cu Feroe?! » 4 schimbări importante în echipă pregătite de Iordănescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2015 14:35

România trebuie să cîștige în Feroe pentru a-și asigura calificarea la Euro 2016, însă selecționerul Anghel Iordănescu pregătește o formulă mult mai defensivă față de cea cu Finlanda, 1-1.

DigiSport anunță că tehnicianul pregătește patru modificări importante în formula de start pentru ultima rundă a preliminariilor. Cea mai semnificativă ar fi introducerea lui Pintilii în locului Sînmărtean și revenirea la sistemul 4-2-3-1 cu doi închizători! Deși trebuie să cîștigăm în Feroe pentru a nu avea emoții.

Papp, Chipciu și Keșeru ar urma să ia și ei loc pe bancă, urmînd a fi înlocuiți cu Mățel, Budescu și Andone. În plus, Alibec ar trece și el pe banca de rezerve, după ce a urmărit meciul cu Finlanda din tribună.

Echipa de start cu Finlanda: Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, Dr. Grigore, Raţ - Hoban, L. Sînmărtean - Torje, B. Stancu, Chipciu - Keşeru

Echipa probabilă cu Feroe: Tătăruşanu - MĂȚEL, Chiricheş, Dr. Grigore, Raţ - Hoban, PINTILII - Torje, BUDESCU, B. Stancu - FL. ANDONE

Meciul dintre Feroe și România va avea loc duminică, de la ora 19:00, pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

Citeşte aici totul despre CALCULELE calificării României la Euro 2016!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
madalin999
madalin999  •  10 Octombrie 2015, 07:44

gaman ar fi o solutie mai buna decat grigore , prepelita ar fi mai ofensiv si mai tehnic decat pintilii iar alibec cred ca este mai puternic si mai bataios decat andone si keseru , dar nu stiu cum evalueaza iordanescu jucatorii :)

eshayk
eshayk  •  10 Octombrie 2015, 00:44

Iarasi jucam cu doi inchizatori ? Expiratul asta fricos de Iordanescu ...

1745flo
1745flo  •  09 Octombrie 2015, 22:47

cu doi inchizatori, daca avem iar ajutorul arbitrului si putin noroc poate smulgem iar egalul!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează