FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U17

Scuzele găside de selecționer după remiza rușinoasă cu Luxemburg: "Au un grup omogen! Un jucător a fost vândut la Bayern Munchen"

Sorin Colceag
Sorin Colceag

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2017 21:51

Echipa națională a României U17, antrenată de Sorin Colceag, a reușit doar un egal cu Luxemburg într-un meci din preliminariile Campionatului European din 2018, scor 0-0. 

Selecționerul Sorin Colceag a vorbit despre acest egal rușinos, căruia i-a căutat scuze.

"Toată lumea investește în viitor. Toată lumea este preocupată de viitor. Băieții au muncit, dar nu au putut culege roadele muncii lor. Am remizat, dar rezultatul ne ține în cursa pentru calificare. Pentru mine, scorul n-a fost conform cu ceea ce s-a întâmplat pe teren.

E normal să fiu supărat, ne dorim mult să ne calificăm. Apare frustrarea când nu reușești. Luxemburg are un grup omogen, joacă împreună de 3 ani. Au un fotbalist vândut pe 1,5 milioane de euro la Bayern Munchen. Au făcut o selecție prin toată Europa, au naturalizat jucători și așa au ajuns aici. Au jucători prin Bundesliga și la academii bune din Franța.

Nu ne-au depășit cu nimic cei din Luxemburg. Noi am fost puțin peste ei, dar nu am putut culege roadele muncii noastre. Trebuie să câștigăm cu Austria. Vom trage concluziile după acel meci și vom vedea", a zis Sorin Colceag după meci .

Clasament: 1. Austria 6p, 2. România 4p, 3. Luxemburg 1p, 4. Lituania 0p.

Turneul final al Euro 2018 U17 va avea loc în Anglia, între 4 și 20 iunie 2018. 

Vezi și: FOTO Nu mai există "naționale" mici? :) Am făcut 0-0 cu Luxemburg! "Naționala" U17 poate rata calificarea la turneul de elită

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
itrobert
itrobert  •  27 Octombrie 2017, 07:04

Va zic eu, cand joci cu echipament de desculti (Joma), joci ca descultii...

atentu
atentu  •  26 Octombrie 2017, 23:12

Unde aţi GĂSID scuzele astea, domnule... "redactor" ?

geolgo
geolgo  •  26 Octombrie 2017, 22:30

Procentul de fost portar =bun antrenor este foarte mic ....deci nu e nici o mirare ....SPER din suflet sa fiu contrazis de Colceag si sa bata Austria ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează