FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA U21

Se adâncește scandalul de la naționala U21 » Selecționerul Isăilă iese la atac: "E lipsă de respect"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 16:01

Daniel Isăilă, selecționerul naționalei U21, i-a răspuns lui Mihai Dobre, după ce jucătorul lui Bournemouth s-a plâns de faptul că nu a fost inclus în lot în partida din preliminariile CE 2019 disputată în Liechtenstein, câștigată de "tricolori", 2-0.  

"Legat de conflictul cu Dobre, inițiat de el până la urmă, am avut o discuție cu fotbalistul pentru că m-a dezamagit. Eu am spus lucurilor pe nume, în față, și așa aveam pretenția și de la el.

Chiar l-am întrebat dacă în Anglia i se dau explicații atunci când nu e băgat să joace și mi-a spus că nu. L-am întrebat de ce așteaptă explicații de la selecționer, de ce crede că are un statut special față de alți jucători.

Pâna la urmă, este o lipsă de respect la adresa staff-ului, dar și a colegilor. I-am spus că dacă facea asta în Anglia ar fi fost dat afară și, în cele din urmă, mi-a dat dreptate", a declarat selecționerul Daniel Isăilă, la Radio Sport Total FM.

"Sunt supărat, nu înțeleg de ce a decis să stau în tribună. Mereu unde am fost selectat am fost selectat primul! Trebuie să-mi dea o explicație! Nu mă tem că nu o să mai fiu convocat. De ce să mă tem? O să mă pregătesc și dacă voi fi chemat voi veni, dar să joc, nu să stau prin tribună" Mihai Dobre 

Citește și: Un jucător se ia de selecționer și așteaptă explicații: "De ce să mă tem?"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1350449731658383
Craiu Violeta  •  21 Iunie 2017, 15:50

Domnul Isaila probabil isi dorea ca Dobre sa se ia cu el la cearta !dar Dobre a dat dovada de mult bun simt si multa educatie!Domnul Isaila oare nu i este putin frica de Dumnezeu sa minta asa cu nerusinare?????Dar traim in Romania!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  19 Iunie 2017, 18:53
Postat de Oliver Malos pe 19 Iunie 2017, 17:38

Am și eu 2 întrebari pt domnul antrenor,Isaila!!!1.câte meciuri are pentru echipele naționale și ce performante ca fotbalist sau ca antrenor are?? 2.dc tari ca Macedonia unde campionatul național este sub divizia A din Romania ,sunt la campionatul under21???măcar copilul ăsta a ajuns în Anglia!!!!

Ai uitat sa spui ca mereu se plang selectionerii romani de "aria de selectie". Se pare ca pe noi ne bat (inclusiv la echipa mare ) tari care au populatie cat un cartier sau doua din București. Ma refer la Muntenegru. La fel si Albania cu 2 milioane de locuitori, Macedonia tot cu 2 milioane, etc. Si da, sper ca nu își imagineaza nimeni ca acolo e mai bun campionatul intern decat liga1 de la noi. Singura diferenta e probabil ca tineretul lor joaca prin campionate adevarate prin vest .....

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Iunie 2017, 17:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează