FOTBAL  »  NATIONALA  »  FC VOLUNTARI - VIITORUL 0-1

Se încheie războiul Hagi - FRF? Primul om din Federație care îl laudă pe Rege: "Face o treabă fantastică!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 21:15

Selecționerul Christoph Daum a fost prezent la meciul FC Voluntari - Viitorul, 0-1, pentru a urmări jucătorii pe care i-ar putea convoca la naționala României.

La final, Daum a vorbit despre meci și a lăudat munca pe care Gică Hagi o face la Viitorul. Astfel, noul selecționer este primul om din cadrul FRF care îl laudă pe Gică Hagi, după ce acest a avut mai multe certuri cu șefii fotbalului românesc.

"Hagi îmi este prieten apropiat. El lucrează acum la următoarea generație de jucători și face o treabă fantastică. Investește multă energie, mult timp și bani pentru că iubește fotbalul. Este extrem de important pentru viitorul fotbalului românesc.

Am văzut acțiuni bune astăzi. Am văzut mulți jucători cu potențial", a declarat Daum la DolceSport.

"Mi-a făcut plăcere să ne revedem. Ne cunoșteam din Turcia. E un câștigător, iar noi încercăm să-l ajutăm. E bine că vine și vede fotbalul românesc. După aceea el decide pe cine dorește. Noi, cluburile, trebuie să propunem jucători pentru națională" Gică Hagi

"Hagi trebuia să fie acid în anii '90, când șita că nu vine o altă generație din spate. Trebuia să fie acid în 2000, când la fel știa că nu vine o nouă generație" Răzvan Burleanu, pe 3 iulie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1579838545600667
George Dumbrava  •  24 Iulie 2016, 06:34

D-le Burleanu tu nu mai vorbi de fotbal ca Stefan Gheorghiu nu se face "FOTBAL" CI TOTUL ALTCEVA pupa OGLINDA SI CERETE AFARA LAGAT DE FOTBAL ESTI ""VARZA "" ,iN ULTIMA PERIOADA NUMAI INCURCI PE ALTI TE ROG STAI JOS

gicab
gicab  •  23 Iulie 2016, 07:23
Postat de zizu pe 22 Iulie 2016, 23:03

si cand vinde meciuri fcsb ului face treaba fantastica? sau cand ia infractori sa lucreze la el la academie?

Atunci nu vinde meciul doar își plătește datora mai veche ... Atunci când a retrogradat alta echipa si viitoarea a bătut fcsb si s a salvat

bvd_magheru
bvd_magheru  •  23 Iulie 2016, 05:44
Postat de zizu pe 22 Iulie 2016, 23:03

si cand vinde meciuri fcsb ului face treaba fantastica? sau cand ia infractori sa lucreze la el la academie?

Daca am fi batut viitorul macar in 70% din partidele disputate cu ei as fi intrat si eu la banuiala in ce privesc meciurile cu Steaua asa le consider doar eluvrubatii ale unora si altora doar din ura fatza de fosta steaua .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează