FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Secundul naționalei anunță cum pot reveni Mutu și Marica printre tricolori + Avertisment pentru Budescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 21:41

Viorel Moldovan, unul dintre antrenorii secunzi ai lui Anghel Iordănescu, a salutat deciziile lui Mutu și Marica de a reveni în fotbalul românesc.

"Pînă la urmă reîntoarcerea celor doi jucători în campionatul intern e foarte bună, e benefică pentru ei în primul rînd. Totul depinde numai de cei doi, de forma lor, de cum vor juca în aceste luni cît durează campionatul. Sînt jucători de valoare, cu mare experiență. Îi vom urmări și vedem la momentul respectiv ce se va întîmpla.

Cred că Marica a făcut o alegere foarte bună și cred că Steaua poate să-l propulseze din nou la națională. Eu cred că mai are un cuvînt important de spus pentru echipa națională. Joacă într-o echipă care se bate la titlu, care aduce ușor mingea în fața porții, deci el trebuie să-și facă meseria de atacant și să o bage în poartă", a declarat Moldovan la Dolcesport.

Viorel Moldovan a comentat și eventualul transfer al lui Budescu în Qatar, însă îl avertizează pe mijlocaș.

"Hai să așteptăm, să vedem ce va face acolo, după care să ne dăm cu părerea, pentru că într-adevăr, se duce într-un campionat mai exotic. E altceva față de Europa. Aspectul financiar cred că a cîntărit foarte mult și îi respect decizia.

Vă spun sincer, m-am dus acolo (n.r. la Al Wahda, Emirate, unde a jucat Moldovan) și nu puteam să mă concentrez. Era foarte cald, nu puteam să mă concentrez și să joc. Mă simțeam ca un turist, nu aveam nici o plăcere. M-am dus pentru bani, dar am renunțat pînă la urmă, n-am avut ce face și am vrut să mă întorc înapoi în Franța", a adăugat Moldovan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
427278137453618
Walter Wicky  •  21 Ianuarie 2016, 09:24

Marica a declarat ca este selectionat in echipa nationala.Dar la fcsb se ocupa de imagine,ii face concurenta lui mm,***cind a semnat cu fcsb, va fi coleg cu mm.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează