FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Şeful FRF a vorbit despre oferta lui Victor Piţurcă de la Al Ittihad: "Poate asta a vrut să vadă"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 22:51

Răzvan Burleanu nu crede că Victor Piţurcă a dorit vreun moment să plece de la cîrma echipei naţionale. Preşedintele FRF e de părere că doar a vrut să-i testeze pe cei din fruntea fotbalului românesc. 

" Victor Piţurcă ar trebui să ne spună dacă vrea să plece sau nu, eu nu pot zice asta. Cred că dacă voia să o facă, o făcea. Nu îl ţinea nimeni cu forţa. Poate că a vrut să vadă dacă este iubit sau nu", a spus Răzvan Burleanu la televiziunea sportro. 

...despre Euro 2020: "Este o şansă uriaşă pentru România. Putem trăi alături de suporterii români acel sentiment al unităţii, dar şi faptul că sîntem într-o comunitate extraordinară.

Acest eveniment va deschide o nouă fereastră spre fotbalul mondial. Va fi o şansă să creşte şi valoric, dar şi la nivel de infrastructură. Avem ţinte foarte clar, dincolo de planul sportiv. Avem lucruri pe care trebuie să le îndeplinim noi, ca Federaţie, dar sprijiniţi de autorităţi".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  23 Septembrie 2014, 08:34

Pitzi,eu zic sa pleci la arabi....E mai bine pentru toata lumea....Mai ales pentru Vica....

talpaiadului
talpaiadului  •  23 Septembrie 2014, 06:11

JJeggull asta de Burleanu a promis in campanie ca il da afara pe Piturca. Dupa alegeri, a dat-o cotit, ca nu are bani sa-i plateasca acea clauza de reliziere. Acum a avut ocazia nu numai sa scape gratis de Piturca, ba chiar sa si aduca 500 de mii de euro in bugetul federatiei. Ce a facut? L-a fortat pe Piturca sa ramana. Iar acum ne ia din nou de fraieri si incearca sa ne prosteasca pe fata, adicatelea Piturca e vinovat in toata tarasenia asta. Pe ala de sub mine vad ca l-a prostit deja, nu ca ar fi fost el vreun destept inainte...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 23:24

pai ce crede burleanu am crezut si noi, din prima clipa. a fost o cacealma.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează