FOTBAL  »  NATIONALA  »  U16

Selecționer nou pentru una dintre naționalele de juniori » A fost campion al României în sezonul trecut!

Foto: Captură Youtube
Foto: Captură Youtube

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 09:31

Daniel Mogoșanu, antrenorul care a cucerit titlul de campion național la U17 cu CS U Craiova, este noul antrenor al naționalei U16 a României.

Tehnicianul de 49 de ani va fi învestit în urma ședinței de miercuri a Comisiei Tehnice a FRF. Echipa de juniori U16 a României nu este implicată în nicio campanie de calificare pentru turneele finale în acest moment.

În luna iunie, echipa de club antrenată de Daniel Mogoșanu a trecut în semifinalele Ligii Elitelor de Viitorul, iar în finală a trecut de Dinamo pentru a deveni campioană națională la categoria sa de vârstă.

Înțelegerea dintre FRF și Mogoșanu vine la o săptămână după ce Florin Bratu s-a înțeles cu Federația pentru a prelua naționala U18. În sezonul trecut, Bratu a devenit campion cu Dinamo la categoria U19.

În Liga 1, Mogoșanu le-a antrenat pe FC U Craiova și CS U. 

Daum, prezent la ședința Comisiei Tehnice

La ședința Comisiei Tehnice va fi prezent și selecționerul Christoph Daum, care va expune un raport de analiză al mandatului său de până acum, pentru a fi evaluat de oficialii comisiei.  

După amicalul disputat de România împotriva naționalei din Chile, în luna iunie, Răzvan Burleanu a afirmat că șefii federației vor analiza situația lui Daum în urma raportului de analiză al staff-ului tehnic.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează