FOTBAL  »  NATIONALA  »  RETRAGERE

Cum a încercat Contra să-l facă pe Stancu să renunțe la retragerea din "națională"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 10:05

Selecționerul Cosmin Contra a încercat personal să-l determine pe Bogdan Stancu să renunțe la decizia de a se retrage de la echipa națională, însă n-a reușit.

"Bogdan este o pierdere importantă pentru echipa națională. Îi mulțumim pentru tot ce a reușit în tricoul naționalei.

Am avut o discuție cu el în cantonamentul din Antalya al echipei lui de club, la care a participat și antrenorul său, Paul Le Guen, în care am încercat să-l convingem să se răzgândească. Îi dorim succes pe mai departe la echipa sa de club!", a spus Contra la TV Telekom Sport.

Atacantul în vârstă de 30 de ani a anunțat oficial decizia de a se retrage miercuri, după ce a trimis o scrisoare către Federația Română de Fotbal.

14 goluria marcat Bogdan Stancu în cele 52 de partide disputate în tricoul României

Vezi și

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează