FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA - ROMÂNIA 1-1

Selecționerul danezilor, scos din minți după meciul cu România: "E inadmisibil la acest nivel"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2017 10:57

Åge Hareide, selecționerul danezilor, a fost nemulțumit de golul primit cu "tricolorii", în remiza dintre Danemarca și România (1-1): "Ne-am pierdut total pozițiile pe teren. E inadmisibil la acest nivel".

Golul lui Deac, din ultimele minute, l-a enervat pe Åge Hareide, norvegianul care conduce Danemarca de un an și șapte luni.

"Am făcut o gravă eroare, pe care nu o vezi decât la amatori", a tunat selecționerul vikingilor. "Ne-am pierdut total pozițiile pe teren. E inadmisibil la acest nivel. Când joci fotbal de top, nu sunt permise asemenea greșeli. Împotriva românilor, nu am jucat fotbal de top. Nu sunt deloc bucuros cu acest final de meci".

Hareide i-a dus pe scandinavi la baraj, unde "ar fi bine să evităm Italia sau Portugalia. Dar, cu Eriksen în echipă, putem bate pe oricine".

Eriksen a înscris din nou la "națională", al 8-lea gol din aceste preliminarii. E al doilea golgeter al grupei și al 4-lea în zona europeană a preliminariilor. Depășit doar de Lewandowski (16), Ronaldo (15) și Lukaku (10). 

5 goluri și 4 assisturi a reușit Christian Eriksen în ultimele 5 meciuri ale danezilor în preliminariile CM 2018

12 goluri are Eriksen în ultimele 13 partide internaționale (al 3-lea danez din istorie care marchează în 6 meciuri la rând pentru națională)

"Nu mă interesează cu cine jucăm la baraj, putem câștiga în fața oricărui adversar, indiferent cât de bun e"
Christian Eriksen, mijlocaș Danemarca

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
itrobert
itrobert  •  10 Octombrie 2017, 01:56
Postat de Danut Ognean pe 09 Octombrie 2017, 20:12

nu ca se uita la fcsb-viiblatul adica viitorul

Eu vorbeam serios...

100002473541087
Danut Ognean  •  09 Octombrie 2017, 20:12
Postat de itrobert pe 09 Octombrie 2017, 15:40

Pai cine a jucat "fotbal de top"? Cine vrea sa vada forbal de top, nu se uita la Danemarca - Romania...

nu ca se uita la fcsb-viiblatul adica viitorul

risc_mix
risc_mix  •  09 Octombrie 2017, 15:48
Postat de Razvan Nita pe 09 Octombrie 2017, 13:26

"Am făcut o gravă eroare, pe care nu o vezi decât la amatori" ... poate DOAR la amatori...

Maestre ești penibil. Nu te mai băga în gramatică, că faci entorsă. Bă românu* lu* pește, aici s-a folosit corect adverbul „decât” deoarece s-a utilizat forma negativă a verbului. S-ar fi folosit adv. ,,,doar” dacăse utiliza forma afirmativă a verbului, iar declarația suna astfel: Am făcut o gravă eroare, pe care O VEZI DOAR la amatori.Ai înțeles cap-pătrat?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează