FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Selecționerul Daum joacă tare: "Comisia Tehnică nu are nicio putere!" » Când va discuta cu Burleanu rezilierea contractului

Articol de GSP - Publicat marti, 12 septembrie 2017 09:51

Comisia Tehnică a decis să propună rezilierea imediată a contractului lui Christoph Daum, iar selecționerul României a dat detalii despre încetarea colaborării cu Federația Română de Fotbal.

Într-un interviu pentru Bild, neamțul a dezvăluit că în următoarele două zile ar putea ajunge la un acord cu Răzvan Burleanu pentru încheierea contractului.

"Miercuri voi avea o discuție cu președintele Răzvan Burleanu și vom clarifica totul. Comisia Tehnică nu are puterea de a lua decizii. Doar președintele Federației Române de Fotbal, după ce se consultă cu mine și cu cei din Comitetul Executiv.

Ar trebui să ajungem la un acord miercuri sau joi. Trebuie să se găsească o soluție potrivită pentru toată lumea. Acest lucru va avea loc în câteva zile. Totul va fi de comun acord", a spus Daum pentru Bild.

COMISIA TEHNICĂ FRF

Preşedinte: Mihai Stoichiță
Vicepreşedinţi: Ionuț Badea, Aurel Țicleanu
Secretar general: Sandu Tăbârcă
Membri: Ion Geolgău, Marcel Răducanu, Dumitru Dumitriu, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Dan Apolzan, Ionel Augustin, Rodion Cămătaru, Dumitru Moraru, Mihai Ianovschi, Ciprian Paraschiv, Christos Papadopoulos
Membri fără drept de vot: Vlad Munteanu, Marcel Pușcaș, Andrei Vochin, Vlad Ungureanu (secretar)

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3. Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p
 Meciurile următoare: 
  • 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Citește și: Noul selecţioner e ascuns în plic: "Eu l-am pus pe Hagi pe primul loc" » Lista numelor care apar în opţiunile membrilor Comisiei Tehnice

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
152919061803427
Viorel Dan  •  12 Septembrie 2017, 12:24

Eu propun ca acest *** sa fie declatat "asistat si neajutorat"pe viata si sa-i acordam AJUTOR SOCIAL pe viata !!! Dar sa-i ia cu EL si pe Iohanis si pe Burleanu !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close