FOTBAL  »  NATIONALA  »  FOTBAL FETE

Selecționerul naționalei feminine, după ratarea calificării la Campionatul European: "Există o doză de frustrare"

Foto: Facebook/FRF
Foto: Facebook/FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 20:39

Selecționerul naționalei feminine de fotbal, Mirel Albon, a declarat că există o doză de frustrare în tabăra României, după ratarea calificării la Campionatul European din 2017.

Româncele nu au pierdut niciuna dintre cele două meciuri jucate la baraj contra Portugaliei (0-0 în tur și 1-1 la Cluj), însă au pierdut calificarea din cauza golului primit pe teren propriu.

"Există o doză de frustrare, nu am fost învinși, nu am ce să le reproșez fetelor. A fost un joc deschis, nu s-a jucat la rezultat. A trebuit să jucăm, dar lipsa de experiență s-a văzut.

Unele fete n-au putut juca, au fost accidentate, altele au intrat în teren cu traumatisme. Apreciez efortul extraordinar lal fetelor. Cred că echipa aceasta are viitor, am avut și junioare în primul 11. Sper ca cei din conducere federației să ne susțină la același nivel", a spus Mirel Albon la finalul partidei.

România a ratat calificarea directă la turneul final din Olanda după ce a terminat grupa din preliminarii pe locul al doilea, cu penultimul punctaj dintre echipele de pe locurile secunde.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează