FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Selecționerul ar avea soarta pecetluită: "Iordănescu e ca și dat afară! Noul selecționer tot politic va fi pus"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 11:20

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre selecționerul Anghel Iordănescu și spune că acesta a fost numit politic la cârma naționalei.

"Iordănescu e ca și dat afară! E dat afară de când a plecat Oprea (n.r. fostul ministru al internelor). Totul e politic, vă spun eu. Nu are cum să mai stea după EURO, e imposibil. Noul selecționer tot politic va fi pus", a declarat Dumitru Dragomir la Digi.

Anghel Iordănescu e la al treilea mandat la națională României. Selecționerul a venit în octombrie 2014 în locul lui Victor Pițurcă.

95 de meciuri
la națională are Iordănescu dintre care 54 de victorii, 22 de egaluri și 19 înfrângeri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
romeverest
romeverest  •  25 Mai 2016, 20:31

Nu mai aplecati urechea la afirmatiile acestui personaj grobian !! De cand perspectiva puscariei pare a deveni o realitate, mintea acestui om a luat-o razna !!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Mai 2016, 17:27

*** ...e un cuvant care l onoreaza ...nu care trebuie cenzurat cand e vorba de Dragomir ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  25 Mai 2016, 14:07

Atita timp cit politicul stapineste fotbalul romanesc, acest sport iubit de romani, va progresa precum...racul!Pt un fotbal curat!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează