FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Selecționerul perfect în viziunea lui Becali: "Vă spun pe cine ar trebui să punem" » Nu se referă la Reghecampf

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2016 20:39

Naționala României e în căutare de selecționer nou după ce la finalul acestei luni îi expiră contractul lui Anghel Iordănescu. Gigi Becali spune că soluția perfectă în acest moment ar fi Cosmin Olăroiu.

"Cel mai bun selecționer ar fi Olăroiu. Pe Oli nu-l interesează banii, are foarte mulți bani. E un om de calitate, un om de caracter și e un om care iubește țara. Cred că nu l-ar interesa pe el câteva sute de mii. E vorba de demnitate, de onoarea și cred că vrea să demonstreze că e cel mai bun la ora asta. Bine, nu putem compara cu Mircea Lucescu.

El va rămâne cel mai mare, al doilea e Olăroiu. Un antrenor care ia trei milioane de euro pe an ăla e antrenor. Dacă Gică ar vrea să vină, ar trebui să trecem peste orice și să-i dăm o șansă numai pentru faptul că a riscat toată averea lui pentru a salva fotbalul românesc. Vă spun că salvarea fotbalului nu e Becali, ci Gică Hagi", a declarat Becali la Digi.

Citește și: Un apropiat al celui mai dorit selecționer anunță: "Vine să antreneze România gratis"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
898756456920785
Dor Elf  •  24 Iunie 2016, 18:17

Primul cuvant la beeecali este..BANI...si apoi sunt numai ineptii. Eu zic sa nu mai comentam tampeniile acestui distrugator de fotbal, sa nu-l mai bage nimeni in seama..***`.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

222861004751392
Nacaru Muresan  •  24 Iunie 2016, 14:48

sa gasit puscariasu sa l propuna pe capau reghe ba nu stelisti tai si fosti stelisti sau facut de cacao acum ce vrei sa l pui pe *** *** sa faca nationala *** *** hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

948956548471669
Andronache Georgian  •  24 Iunie 2016, 14:44
Postat de zecs93 pe 24 Iunie 2016, 04:39

Din Romania singurele solutii sunt M.Rednic si Dan Petrescu iar de afara eu propun cateva nume ANDRE VILLAS Boas, LUCIANO SPALETTI, RUDI GARCIA SAU MAURICIO POCHETTINO !!! Unu din astea toti pot construi nationala la standardele dorite de suporterii romani !!

Guus Hiddink,se autopropune la Rusi...

Vezi toate comentariile (85)
Comentează