FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

Semnal de alarmă tras de un internațional român: "Meciul cu Spania e un vis, dar trebuie să ne trezim ca să nu avem surprize neplăcute"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2016 15:33

Dragoș Grigore a vorbit despre meciul amical pe care România îl va juca duminică, de la ora 21:30, în direct la DolceSport și liveTEXT pe GSP.Ro. 

"Îl putem numi un amical de vis, însă cred că trebuie să ne trezim înainte de meci pentru că dacă vom continua să trăim cu impresia asta, s-ar putea să avem surprize neplăcute.

Probabil nu vom mai avea ocazia să jucăm a doua oară contra Spaniei. Nu e o problemă că se joacă la Cluj. E foarte bine pentru că eu cred că stadionul va fi plin. Lumea din afara Bucureștiului așteaptă de mult timp ca naționala să mai joace și în provincie.

Toți ne văd drept outsideri și cu Franța. Dar trebuie să ne depășim și să-i facem fericiți pe români, pentru că nu au mai avut parte de astfel de momente de ceva timp", a zis Dragoș Griogre a Dolce.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
439542782916624
Ervin Elias  •  21 Martie 2016, 12:41

Aseară la Beersheva,Israel, s-a jucat derbiul campionatului Liga I ÎNTRE HAPOEL BEERSHEVA LOCUL 1 ȘI MACABI TEL-AVIV LOCUL 2 LA UN PUNCT DE PRIMA.A fost o nebunie de meci cu un stadion arhiplin seara la 21.00. Meciul s-a terminat 1-1.Golul din partea Beershevei a fost dat de cine? DE HOBAN OVIDIU cu un tribling scurt mingea a fost împinsă în plasă în aclamațiile localnicilor: ROMÂNIA ,ROMÂNIA,HOBAN,HOBAN.OMUL E ÎN FORM[ MARE.SUCCES CU SPANIA!

united.colors.of.bavaria
united.colors.of.bavaria  •  19 Martie 2016, 16:54

Bine zis

Vezi toate comentariile (2)
Comentează