FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TORPEDO KUTAISI 5-1

Și-a revizuit discursul » Enache, despre transferul la Steaua: "Am fost înțeles greșit"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 21:33

Gabriel Enache și-a schimbat discursul referitor la transferul la Steaua după ce a fost taxat de conducerea Astrei. Jucătorul a vorbit după succesul împotriva celor de la Torpedo Kutaisi, scor 5-1.  

"A fost un antrenament reușit, ăsta a fost și scopul. Domnul Iordănescu voia să ne vadă nivelul și nouă, jucătorilor de Liga 1. Mă simt bine ca fundaș dreapta. Mai am cîte ceva de învățat, jucînd tot acolo cred că mă voi obișnui.

Mă gîndesc la Euro, dar important e să joc la echipa de club. În momentul de față sînt la Astra, deocamdată nu știu mai multe. Vorbiți cu șefii despre transferul meu.

Lucrurile s-au lămurit și cu declarația mea, am fost înțeles greșit. Am vorbit cu colegii, nu e nici o problemă", a zis Enache la Digi.

" Steaua este cea mai importantă echipă din România și este singura la care se investește", spusese fotbalistul în urmă cu 9 zile. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  30 Ianuarie 2016, 23:15
Postat de samertx pe 30 Ianuarie 2016, 23:07

așa este, mai sărim câte unii gardul, la nemți, la paris, unii la niuiork, madrid, se poartă și quebeck, numai bucureștiul nu se poartă, e desuet și în el colcăie miticii. :))

:)))))))))))))

spinoza
spinoza  •  30 Ianuarie 2016, 23:12

Unii de prin liga II-a *** la orice informatie ce vizeaza Steaua! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  30 Ianuarie 2016, 23:10
Postat de samertx pe 30 Ianuarie 2016, 23:07

așa este, mai sărim câte unii gardul, la nemți, la paris, unii la niuiork, madrid, se poartă și quebeck, numai bucureștiul nu se poartă, e desuet și în el colcăie miticii. :))

e pe toane.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează