FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Unul dintre puținii susținători ai lui Daum face praf un "tricolor" și trimite săgeți la adresa lui Pițurcă

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 22:01

Marcel Răducanu, omul cu 21 de selecții în naționala României, îi ia apărarea selecționerului Christoph Daum, deși neamțul n-a reușit calificarea la Campionatul Mondial din 2018.

"Daum trebuia să se informeze despre ce e vorba în România, despre nivelul de aici, înainte să semneze contractul. Văd că are încredere în el când spune că el e cea mai bună soluție. A venit în România cu mentalitatea germană de a schimba ceva, dar nu i-a ieșit.

Eu am crezut foarte mult la început în Daum, are un nume foarte bun în fotbal. Pe unde a fost a ieșit campion.

Puteam juca și cu 10 mijlocași că tot nu ajungeam la poartă cu Polonia. Ce să facă Daum dacă Toșca are mingea și îi sare din picior? Nu are niciun sens să mai discutăm.

Ce fotbaliști avem? Uitați-vă la U19 că ne bat toți. Sunt antrenori români care antrenează la U17, U19, nu e Daum acolo. Omul n-are rezultate, ăsta-i adevărul! Mai bine aduceți-i pe Guardiola, Mourinho și Lucescu, să vedeți dacă au rezultate cu echipa asta", a declarat Marcel Răducanu la TV Digi Sport.

"Pițurcă se apucă acum să spună că dacă era el aveam mai multe puncte. Să-l aducă înapoi pe Pițurcă!" Marcel Răducanu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sexilian
sexilian  •  29 Iunie 2017, 08:24

caine ud nuita ca a mancat paine nemteasca........

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  29 Iunie 2017, 07:10

Raducanu e portarul rapidului? aaaaaaaa a mai fost un raducanu care a fugit din tara de neamul lui si gata Acum a venit DEMOCRATII la frf cu numiri de germani greci olandeji ce mai santem universali. Mai ramane un frf braziliano mexico mititelu raducane tu nu ai bani? de esti angajat la frf????????? sati dea olguta ajutor social.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  29 Iunie 2017, 00:07

De la infiintarea statului roman , Romania nu a avut nicio performanta internationala la fotbal asa ca fiind un mare NIMIC, UN ZERO BARAT ? CIOCUL MIC

Vezi toate comentariile (8)
Comentează