FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECIZIE

SONDAJ Dezbatere aprinsă pe GSP: sunt absurde probele de la licența de antrenor?

FOTO: Cristi Preda +5   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 12:42

Articolul Gazetei în care Gică Popescu amintește probele practice pentru obținerea licenței A de antrenor a stârnit un val de comentarii amuzante.

Gică Popescu a vrut să aplice pentru licența A de antrenor, dar a fost șocat când a auzit ce probe practice trebuie să susțină, printre care să dea gol de la jumătatea terenului. ”Examen idiot”, a reacționat fostul internațional, care s-a amuzat: ”Câte goluri credeți că dă Mourinho?!” Citește articolul integral AICI!

Două tipuri de reacție

Internauții s-au împărțit în două tabere. Unii consideră că pentru a putea forma un fotbalist sunt necesare aptitudinile de lovire a mingii sau de alergare.

Postat de Ion-Nelu Nistor
la 23 Februarie 2018, 11:09

Pai si ce mare lucru facea? Il punea sa faca placinta cu dovleac? Sau sa croseteze un ciorap din lana? NU! Dadea cu piciorul intr-o minge. Exact ce a facut o viata intreaga pentru care a castigat atatea trofee.

Ceilalți cred că partea teoretică este esențială, iar probele pe care trebuie să le treacă viitorii antrenori sunt absurde. 

Postat de cneius
la 23 Februarie 2018, 10:20

Ce sa mai spui ? Amatorism la toate nivelele, nici inainte de 89' nu era asa...

Postat de danbinci
la 23 Februarie 2018, 10:10

Toate merg anapoda in tara asta.

membrii comisiei dezmint

Din comisie au făcut parte Dan Apolzan, Dumitru Dumitriu și Mihai Ianovschi junior.

"Gică Popescu este o legendă a fotbalului românesc, fost căpitan al echipei naționale și al Barcelonei. Nici vorbă ca el să fie supus unor astfel de probe! Este o directivă de la UEFA, conform căreia probele de acest tip nu mai trebuie susținute de foștii fotbaliști care îndeplinesc anumite criterii, cum ar fi să aibă minimum 50 de meciuri în echipa națională sau 200 de meciuri în prima ligă. 

Deci sunt mai mulți care nu vor mai susține această probă practică! Dorința celor de la UEFA îi vizează pe foștii fotbaliști de nivel ridicat", a declarat Țiți Dumitriu pentru GSP.ro. 

Sunt absurde probele pe care trebuie să le treacă un cursant al Școlii de antrenori din România?

DA
NU

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
485809194904413
Costel Tudor  •  24 Februarie 2018, 21:14

Titi Dumitriu , dece nu a zis nimic inainte sa apara in presa ? NU este un secret pt.nimeni ca Titi este *** fotbalului romanesc ! Referitor la cealalta *** ( g.popescu ), acesta nu a avut nici cea mai mica intentie sa se faca antrenor ! El vroia sa faca scandal !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

argus
argus  •  23 Februarie 2018, 19:52

Intrebare-i, evident, RETHORICA! Raapunaul fiind ca este PO MARE, CEA MAI MARE TAMPENIE, O, pur si simplu IDIOTENIE! Intrabarea-i CINE A FOST (AU FOST) "inteligentu(i) care au stabiliti probele? Are sau nu legatura cu competenta intr-ale fotbalului? O fi, cu "binecuvantarea lui "alde Burleanu"? Tot rethoric, raspunsul este "EVIDENT CA DA!

crimson.veritas
crimson.veritas  •  23 Februarie 2018, 18:32

Ce face Gica Popescu ... se numeste ... Protest ... regulile aberante nu trebuie respectate, trebuie schimbate ... daca nu Protesta ... nici nu numai ca nu se schimba nimic, dar nici nu stiati ...:)) Cine stie cate alte ... aberatii sunt in fotbalul romanesc ... de care nici nu stim ... din cauza ... celor care tac si 'respecta regulile' indiferent cat de prostesti si aberante sunt! Pai voi credeti ca Protest inseamna sa iesi in fiecare zi si sa contesti votul, sau alte drepturi cetatenesti si fundamentale? Ala nu este protest, este o tactica de intimidare si presiune ... agresiva si recursiva, de obtinere a unor foloase necuvenite ...:))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close