FOTBAL  »  NATIONALA  »  MECI AMICAL

Spectacol pe o arenă de lux » Duel România - Brazilia la old boys » Hagi, Mutu, Petrescu și Dumitrescu ar putea participa

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2017 12:57

Stadionul Ilie Oană din Ploieşti va găzdui, pe 7 octombrie, un atractiv meci amical în care vor fi văzuţi la lucru jucători legendari din România şi Brazilia.

Evenimentul este minuţios pregătit pentru a putea oferi un spectacol total celor care vor dori să asiste la o seară fotbalistică specială. Se lucrează la stabilirea loturilor celor două echipe pentru a putea fi aduse în faţa publicului o serie de nume sonore care au scris istorie în tricoul celor două reprezentative.

În funcţie de programul de la echipele de club, Gheorghe Hagi şi Dan Petrescu vor fi văzuţi pe gazon, în jocul cu Brazilia, alături de Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Adrian Ilie, Florin Răducioiu, Gheorghe Popescu, Adrian Mutu, Tibor Selymes şi mulţi alţii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează