FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Staff-ul lui Daum critică suporterii României: "Ne-au făcut mult rău"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 10:37

Richard Golz, 48 ani, antrenorul cu portarii ai României a vorbit despre fotbalul românesc și despre echipa națională.

"Sunt condiții bune, dar nu la nivelul din Bundesliga. E un standard mai mic, dar avem tot ce ne trebuie și funcționează. Daum m-a impresionat. Se vede că are experiență. Este la curent cu toate noutățile. Nu este doar un bun motivator, ci este foarte priceput tactic.

Ce s-a întâmplat la București (n.r. la meciul România - Polonia 3-0, când fanii au aruncat cu petarde) este de neimaginat în Germania. Se pare că fanii de Rapid, Dinamo și Steaua au vrut să își arate care grup este mai tare în petarde și torțe.

Mă uitam și aveam impresia că mă așteaptă un pericol. Petarda aruncată către Lewandowski ne-a făcut mult rău. Aveam o perioadă bună, dar după acea pauză am ieșit din ritm.

Totuși mai avem șanse de calificare. Ne despart doar două puncte de locul de baraj", a declarat Golz pentru presa din Germania.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  12 Ianuarie 2017, 08:47

Baraj? Pentru un baraj ratabil v-au angajat burlenii astia?

tonyys
tonyys  •  04 Ianuarie 2017, 19:21

Nationala nu joaca nimic cu nuliatea daum antrenor, e drept ca nici cu Piturca si Iordanescu nu juca mare lucru dar macar ne-am calificat la euro dintr-o grupa cam la fel de slaba ca cea de acum

deva1
deva1  •  04 Ianuarie 2017, 18:33

Cu Daum și staful pana la capat!trebuie sa batem Danemarca la scor!mai sunt 2 luni și ceva și Clujul și stadionul din Cluj trebuie sa fie pregatit

Vezi toate comentariile (5)
Comentează