FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 0-0

Stanciu a fost din noul cel mai bun "tricolor" » "Simt că pot fi mai bun, dar trebuie să schimb ceva!"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 00:06

România și Spania au terminat la egalitate, 0-0, la capătul unui meci foarte bun.

Nicușor Stanciu, cel mai bun jucător al României, a vorbit despre meci și despre posibilitatea de a fi convocat la EURO 2016.

"Sunt puțin obosit. Toată echipa a alergat foarte mult. Eu cred că este un rezultat echitabil. Spania a avut posesia, iar noi știam că trebuie să ne dăruim și să alergăm foarte mult. Sper ca lumea să fie mulțumită de jocul nostru. Este bine că am recuperat multe mingi, de unde am avut multe contraatacuri și nu i-am lăsat să aibă o posesie foarte mare.

Nu știu dacă voi păstra numărul 10. Acum s-a întâmplat să îl iau eu. Dacă mai vin la lot, vom vedea dacă voi purta tot acest număr.
Eu sunt nou la națională și mă bucur că sunt aici. Sper ca evoluțiile de la Steaua să îl convingă pe domnul Iordănescu să mă cheme și pe viitor.

Sigur nimeni nu are locul asigurat. Nu pot spune că eu sunt sigur de al meu. Simt că pot juca mai bine și în unele momente trebuie să gândesc mai bine anumite faze, să mă corectez. Trebuie să joc bine la Steaua, pentru a putea fi la EURO ", a spus Nicușor Stanciu la DolceSport. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  28 Martie 2016, 19:12
Postat de ultras_tei. pe 28 Martie 2016, 04:30

Sa umilim rusinea ?? Pai va eliminati singuri ?? Haa auzi la copacu asta, cica bravo nicusoare, sa batem rusinea fcdb. Ati prins si voi glas ca a facut sacu ala de cartofi imbracat cu echipamentu romaniei 2 meciuri mai bune decat ceilalti colegi si acum va umflati in pene ?? Sa vezi ce vine Rednic si vi-le panseaza.

MAMA CE FRICA IMI E,HAHAHA,3 DAM LA FCDBISTI,3 LA PANDURII,3 LA ASA,PAPAPA,*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  28 Martie 2016, 09:07
Postat de sibelius pe 28 Martie 2016, 09:02

Popa a reusit cateva centrari bune si treceri in viteza. Daca-l compari cu Ivan Turbinca si Plange Torje e mult peste randamentul celor doi.

Nu stiu ce centrari ai vazut la Popa, mie mi se pare ca are viteza si dribling, in schimb centrarile le da total aiurea, ar trebui sa scoata capul din pamint. In plus, are doar picior drept, l-ai vazut cind primea mingea pe partea stinga, trebuia sa faca nu stiu cite intoarceri ca sa-si aseze mingea.

mariuss72
mariuss72  •  28 Martie 2016, 09:05

Cei din aparare au fost cei mai buni, poate Chiriches a mai avut ceva scapari. Stanciu e bun, e pe val, dar niste sclipiri tehnice nu's de ajuns, trebuie mai multa maturitate. E o promisiune pentru viitor, sper sa nu se piarda pe drum.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează