FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, 4 SEPTEMBRIE, 21:45

Stanciu și Marica nu l-au convins pe Iordănescu » Cum a explicat selecționerul neconvocarea celor doi

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2015 16:18

Selecționerul Anghel Iordănescu a vorbit despre motivul pentru care Nicușor Stanciu și Ciprian Marica nu au fost convocați pentru meciurile cu Ungaria și Grecia.

"Marica ne-ar fi fost de folos. Ne pare rău că nu l-am convocat, dar el vine după o perioadă de opt luni în care nu a evoluat.

Nicușor Stanciu a fost la meciul cu Irlanda de Nord. El vine după o
accidentare care l-a ținut mult pe  tușă. A marcat un gol frumos cu Viitorul,dar nu e suficient. Se luptă pentru selecționare cu Budescu și Sînmărtean. El poate oricînd să fie chemat la națională.

Steaua și-a schimbat mult politica de transferuri și mizează mai mult pe fotbaliști din străinătate. Asta a dus la numărul mic de jucători de la formația roș- albastră. Pentru cei de la Steaua, care merită convocarea, porțile vor fi deschise", a spus Iordănescu.

Citește și: Iordănescu a povestit una dintre discuțiile cu Budescu: "Mi-a zis «Ce vrei, bă, de la mine?»" » Dezvăluire: el e omul care l-a schimbat pe căpitanul Astrei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează