FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Steaua a anunțat jucătorii convocați de Iordănescu » Ce alți steliști au fost selecționați la națională

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 08:59

Steaua a anunțat în miez de noapte fotbaliștii care vor lipsi de sub comanda lui Mirel Rădoi în următoarele zile. 8 dintre ei vor merge la reprezentativele echipei naționale a României.

Alexandru Chipciu, Adrian Popa, Paul Papp vor merge sub comanda lui Anghel Iordănescu pentru partidele Romaniei cu Finlanda și Insulele Feroe. Alexandru Tudorie, Rareș Enceanu și Valentin Cojocaru vor ajunge la naționala sub 21 de ani a Romaniei, iar Vlad Mihalcea și Ionuț Poiană la reprezentativa sub 18 ani a României.

Printre fotbaliștii selecționați în naționalele țărilor lor se numără și Jean-Sony Alcenat (Haiti), Cătălin Carp (Republica Moldova), Houssine Kharja (Maroc).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
hawk
hawk  •  04 Octombrie 2015, 13:43
Postat de fcsb.86 pe 04 Octombrie 2015, 11:34

Care stadion plin? Jumate poate.... aici sincer cu toate ca nu era un moment de "ras" dar nu m-am putut abtine cand am vazut in inelul superior al stadionului cate un tip cu o torta in mana la distanta de 4-5m de celalalt si le-au aprins, au vrut sa para mai plin? sau cum?

Ieri se asteptau in jur de 30-25.000 spectatori ! Eu am zis ca dinamo n-are cum sa depaseasca borna de 25.000, maxim 22-23.000 ! Mi-au sarit in cap toti in cap ! Se pare ca am avut dreptate ! La meci au asistat 20.360 de spectatori, si mai putin ! Daca nici acum cand era chestia asta penibila cu haldan, jucau cu echipa dupa primul loc, echipa iesita din insolventa si echipa cu rezultate si joc vizibil in crestere, sigla, culori, liniste etc. nu umpli stadionul..atunci cand? :)))))

randoom_._
randoom_._  •  04 Octombrie 2015, 13:26
Postat de mitroi2008 pe 04 Octombrie 2015, 10:30

Te referi la Patrick Petre, cel pe care Rednic il anunta titular pe viata la echipa, dar care de atunci nu a mai jucat?

cand anunta astia de la dinamo aka rusinea romaniei ceva,se intampla exact pe dos. au spus ca se pregatesc de ucl si rezultatul il stim. au spus ca o sa castige tot in campionat pana in decembrie iar rezultatul il stim,au facut blat cu chiajna ca de nu aveau zero victorii pana in decembrie. a spus rednic ca dinamo se bate la titlu,iar dinamo termina turul pe locul 7 ,daca bate cfr cluj si tg mures. ha ha ha. practic,rednic este cel mai slab antrenor pe care l-a avut dinamo in ultimi ani. cu stoican in 2014 au terminat pe locul 4,cu rednic in 2015 au terminat pe locul 7 si acuma risca sa termine si turul pe locul 7. bravo rednic.

sibelius
sibelius  •  04 Octombrie 2015, 13:25
Postat de daniel_daniel00 pe 04 Octombrie 2015, 10:34

Hai sa fim seriosi.Stanciu da, dar ceilalti nici la Steaua nu ar trebui sa fie titulari.Ma refer la Nita si Rapa...

Nita e un portar gen Stangaciu. Nu are mari sclipiri dar scoate ce e de scos. Insistenta cu Papp devine deprimanta, in timp ce evitarea lui Stanciu si chiar Tosca e cel putin ciudata. Mai ales cand il chemi pe marele jucator Maxim care arata minim pe teren.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează