FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Steaua ameninţă naţionala: "Poate jucătorii se vor retrage de la prima reprezentativă" :X

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2013 23:05

Declaraţiile selecţionerului conform cărora Latovlevici face greşeli pe faza defensivă au născut un val de reacţii din partea oficialilor stelişti şi MM Stoica anunţă că jucătorii s-ar putea retrage de la echipa naţională.

"Jucătorii sînt prieteni între ei şi se susţin unii pe alţii. În momentul în care dai într-un jucător dintr-un grup, grupul reacţionează. Îi recomand eu lui Piţurcă să aibă grijă de cum vorbeşte de jucătorii Stelei, pentru că s-ar putea să aibă o reacţie ostilă din partea lor. Jucătorii ăştia s]nt foarte apropiaţi unii de alţii, să spună că din solidaritate cu x sau cu y se retrag de la echipa naţională şi ar fi păcat. Nu e normal ca tu, selecţioner să scoţi în evidenţă nişte erori pe care le face un jucător la o echipă de club.

Piţurcă ar trebui să ne mulţumescă, în primul r]nd lui Reghe, pentru că dacă echipa naţională nu s-ar baza pe jucătorii Stelei, s-ar alege praful. Aşa, cu jucătorii Stelei, cu golul lui Chipciu marcat în Ungaria, are şanse să meargă la baraj.

Am discutat cu jucătorii Stelei înainte de meciul cu Olanda, de la Amsterdam, şi erau nemulţumiţi. Mi-au spus: "trebuie să ne apărăm, stăm cu fundul în poartă, asta ni se cere". Îi recomand selecţionerului să-l lase pe antrenorul Stelei în pace. Să-l lase pe Reghe în pace, pentru că datorită lui are şi el şanse de calificare şi să ia primele alea exorbitante", a spus Stoica la Fanatik Show de la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
dinamo74
dinamo74  •  01 August 2013, 13:05

In ceea ce priveste "zicerile" lui "nn'', opinia mea este urmatoarea: Sa nu uite ca in Olanda au fost si jucatori de la Steaua si impreuna cu ei s-a obtinut acel rezultat. Ca sa se termine odata cu "proslavirea" jucatorilor stelisti, imi doresc ca la un meci al nationalei, sa fie bagata toata echipa stelei, dar doar jucatorii nu si pungutele magice, care fie vorba intre noi, dau randament. "nn" sa nu uite ca la Steaua sunt si jucatori cu coloana vertebrala, chiar Latovlevici este unul dintre ei, care nu respecta "indicatiile pretioase" uneori aberante, date in vestiarul Stelei, vizavi de declaratiile acordate, selectionari la nationala sau alte pr

dinamo74
dinamo74  •  01 August 2013, 12:50

Nu ma pronunt asupra valorii selectionerului, dar din punctul meu de vedere, cam are dreptate in ceea ce-l priveste pe Lato. Chiar si la ultimul meci din Georgia, a avut problemele despre care vorbeste Piti. Este adevarat ca are si momente geniale, dar oare nu ne trebuie mai mult un jucator constant, decat un geniu fluctuant???

xhthu
xhthu  •  01 August 2013, 12:15
Postat de calea_victoriei pe 01 August 2013, 02:48

Ce locul 3 visezi ba ? De unde pina unde am cistigat noi finala mica in 94 !!! Du-te "bre"si te culca !!

n-am zis de nici o finala mica .prin 97-98 nationala noastra era cotata a 3-a in lume .verifica

Vezi toate comentariile (64)
Comentează