FOTBAL  »  NATIONALA  »  ASTRA GIURGIU

Steaua, subiect de scandal în Liga 1 » Astra îi atacă pe roș-albaștri: "O lipsă de respect"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 20:19

Steaua a decis să nu-i mai lase la lotul echipei naționale pe cei 6 jucători pe care Anghel Iordănescu îi convocase. Decizia a inflamat spiritele în Liga 1.

După Narcis Răducan, acum a venit rîndul lui Dani Coman, președintele Astrei, să atace formația roș-albastră pentru decizia luată.

"Mi se pare total deplasat ca noi, celelalte echipe, să ne trimitem jucătorii, iar Steaua nu. S-ar crea un precedent periculos și nu ne-ar ajuta asta în perspectivă. Daca se va întîmpla asta, mă aștept să primim niște explicații.

Așteptăm o reacție din partea Federației, să vedem ce decizie vor lua. Și eu mi-aș dori ca jucătorii mei să vină în cantonament cu noi și să ia parte la partidele amicale pe care ni le-am programat în cantonament. Echipa națională trebuie să fie pe primul loc!

E echipa României și ar trebui să o respectăm mult mai mult! Nu e echipa lui Dani Coman sau a lui Iordănescu. Mi se pare o lipsă totală de respect ca noi și celelalte echipe să-și trimită jucătorii, iar Steaua nu!", a spus Dani Coman la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (59)
travka
travka  •  25 Ianuarie 2016, 08:44

da mai Banii Coman nu ti se pare normal, dar de la voi sunt 2 jucatori maxim convocati, de la Steaua sunt mereu 7-8 cel putin asta inseamna o echipa intreaga, nu poti compara, mai ales ca pana la urma am luat calificarea si acum pt niste amicale obosite cu niste echipe de 3 lei cu care jaoca ROmania in pregatirea asta chiar nu e cazul sa iei jucatorii aiurea, poti sa testezi pe cine vrei

valiza.epo
valiza.epo  •  25 Ianuarie 2016, 08:09
Postat de adi_stelistul pe 25 Ianuarie 2016, 07:40

Din punctul meu de vedere interesul echipei nationale este superior celui al echipelor de club. Nu stiu ce spune regulamentul dar daca Steaua (sau orice alta echipa) il incalca atunci se impun sanctiuni. Fara discutie.

Ai dreptate. Regulile FRF obliga echipele din tara sa lase jucatorii la lot, dar aceasta actiune este total aiurea. Nu are niciun sens si nici nu aduce vreun folos echipei nationale.

956533114412190
Olimp Prodan  •  25 Ianuarie 2016, 08:04

Stiu ca acum voi fi injurat dar Reghe nu risca un control pt dopaj la nationala. In campionat nu ii este frica dar in cupele europene si la nationala este altceva. Din pacate pentru jucatori , ei nu vor prinde varsta de 50 de ani

Vezi toate comentariile (59)
Comentează