FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Steliano Filip despre umilinţa cu Germania: "Am fost prea euforici după meciul cu Muntenegru"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 21:31

Steliano Filip nu şi-a revenit încă din şocul de la Magdeburg, unde România U21 a pierdut cu 0-8 în faţa Germaniei. Dinamovistul crede că diferenţa de valoare şi-a spus cuvîntul.

"Cînd am văzut că era deja 3-0 nu ştiam ce se întîmplă. Era o stare de euforie după ce am bătut Muntenegru, dar poate că Germania este o pălărie prea mare pentru noi.

Supărarea este prea mare. Este dureros să iei opt goluri, dar trebuie să învăţăm din acest eşec şi să privim înainte", a declarat Steliano Filip.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (8)
mpanciuc
mpanciuc  •  12 Septembrie 2014, 08:19

Ai nostri asa zisi fotbalisti sunt tari la baute,femei si cluburi,la fotbal e mai greu.Prea usor se ajunge la nationala, e suficient sa dai o pasa cu calcaiul si esti purtator de tricou.Eu as propune sa ne cerem afara din competitiile continentale,nu avem ce cauta in fotbalul de calitate.Poate doar in cupa balcanica sa mai reusim cate un egal.

van_daame
van_daame  •  12 Septembrie 2014, 01:55

Cum sa spui ca nemtii sunt o palarie prea mare pentru tine si ca vrei sa privesti inainte, amandoua in acceasi declaratie. Pai cum mai poti tu ca fotbalist, in varsta de doar 20 de ani, sa mai iesi pe teren cu capul sus cand consideri ca un alt fotbalist de acceasi varsta e o palarie prea mare pentru tine. Deci in loc sa te gandesti ce si unde ai gresit si sa te indrepti, tu te declari invins si pretinzi ca tre sa mergi mai departe. Dar unde mai departe, in butoiul cu cacat din care ai iesit? Extrem de paguboasa mentalitatea asta romaneasca... Cu capul tare plecat ne-au lasat comunistii astia..

van_daame
van_daame  •  12 Septembrie 2014, 01:48
Postat de thebluestlion pe 11 Septembrie 2014, 22:04

Voi ati crezut ca nemtii stau la cafea si dupa la aruncat ochii la vreo animatoare? AIA JOACA FOTBAL!

Si sa nu uitam ca nemtii erau deja calificati la ora meciului...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează