FOTBAL  »  NATIONALA  »  INSULELE FEROE - ROMÂNIA 0-3

Viorel Moldovan a vorbit despre contractul pentru Euro: "Depindem de domnul Iordănescu"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 11:36

Viorel Moldovan a vorbit despre cele mai importante subiecte ce privesc naționala, inclusiv despre contractul său cu Federația, care s-a încheiat odată cu campania de calificări.

"Am petrecut frumos, chiar și la întoarcere în avion. Toți cîntă foarte bine. Pe Budescu l-am remarcat, e interesant din acest punct de vedere, dar și maseurul nostru, domnul Victor Hexan", a spus Viorel Moldovan la televiziunea sportro.

...despre nefolosirea lui Budescu în meciul cu Finlanda: "Am gîndit corect introducerea sa în partida cu Feroe. La meciul cu Finlanda ne-a lipsit golul. Am avut un presing superofensiv. Ne-am creat foarte multe situații. Așa am gîndit în acel meci, să nu-l folosim pe Budescu, dar important e că acum și-a făcut treaba".

...despre expirarea contractelor staffului tehnic: "Noi vrem să mergem tot stafful la EURO. Depindem de domnul Iordănescu. Cred că în maxim o săptămînă, două vom lămuri lucrurile. Eu îmi doresc foarte mult să mergem la turneul final".

...despre ieșirea nervoasă a lui Chiricheș: "Înțeleg frustrarea tuturor fotbaliștilor. Lui Chiricheș îi pare rău pentru ce a spus după meciul cu Finlanda. Era imediat, era foarte fierbinte. De aceea e bine să aștepți să treacă timpul și apoi să vorbești.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează